Sarah Jessica Parker are o teorie bizara despre „Totul despre sex“: Ideea ei schimba felul in care ai vazut serialul

1
De Maria Constantin
27 oct. 2019

Actrita a lansat o teorie neasteptata despre „Totul despre sex“. Oare ii vei da dreptate?

Productia de sase sezoane, urmata de doua filme, ne-a prezentat povestea celor patru prietene, Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kirstin Davis) si Samantha (Kim Cattrall), care o tineau din aventura in aventura in New York.

Jessica Parker crede insa ca, in afara lui Carrie, celelalte personaje s-ar putea sa nu fie reale. „Uneori ma gandesc ca nici nu stim daca Samantha, Miranda si Charlotte erau reale. Ganditi-va: nu cumva le-a creat Carrie? Ea spune o poveste in fiecare saptamana. E punctul ei de vedere, aproape mereu e punctul ei de vedere”, a declarat vedeta pentru site-ul australian News.com.

Argumentul teoriei conspiratiei

Teoria actritei se bazeaza pe ultimul sezon al serialului, cand Carrie se muta la Paris pentru a incepe o relatie cu artistul Aleksandr Petrovsky, dar si-a lasat la New York laptopul pe care scria articolele din rubrica sa. Astfel, evolutia celorlalte personaje a ramas blocata in acel laptop, in timp ce povestea sa a continuat, scrie Grazia.

Geanta baguette, preferata lui Carrie din Sex and the City, este din nou in trend!

„Aceste prietenii, reale sau nu, asa cum sunt prezentate, au fost mai mult decat o sursa de bucurie si un mod de a crea o legatura, au fost o necesitate”, a mai spus vedeta.

In 2015, Sarah Jessica Parker a declarat pentru E! News ca in viata reala nu seamana cu Carrie. „Cred ca nu sunt multe lucruri despre Carrie care sunt la fel in viata mea. Alegerile noastre au fost foarte diferite. Sunt cateva directii care sunt fundamental diferite. Imi plac hainele, dar nu am o relatie cu ele asa cum o avea ea”, a declarat actrita despre personajul sau.

Foto: Getty Images.