Sarah Jessica Parker nu vrea sa mai lucreze cu Kim Cattrall: „S-au spus prea multe“

1
De Maria Constantin
8 feb. 2022

Relatia dintre cele doua vedete ale serialului „Totul despre sex“ a fost distrusa iremediabil. Sarah Jessica Parker nu doreste sa mai colaboreze cu Cattrall.

In anii de dupa „Totul despre sex”, relatia dintre Sarah Jessica Parker si Kim Cattrall a fost deteriorata de tensiunile dintre ele. Cele doua actrite nu au trecut nici acum peste neintelegeri.

Intr-un interviu publicat de Variety, Parker (56 de ani) a fost intrebata daca ar fi OK ca fosta ei colega sa-si reia rolul in reboot-ul „And Just Like That”, realizat de HBO Max, relateaza Style Caster.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue Arabia (@voguearabia)

„Samantha nu a disparut”

Cattrall a interpretat-o pe favorita fanilor, Samantha Jones, in serialul original difuzat din 1998 pana in 2004, precum si in cele doua lungmetraje.

Jessica Parker a marturisit ca nu vrea sa mai colaboreze cu Kim. „Nu cred ca as fi OK, fiindca cred ca ea a spus prea multe in public despre ce simte. Nu am citit articolele, desi lumea are tendinta sa-mi vorbeasca despre asta”, a raspuns actrita.

Cattrall a refuzat sa reia rolul Samanthei Jones in al treilea film „Sex And The City” si a transmis ca nu doreste sa joace nici in serialul „And Just Like That” dupa ce disputa dintre ele a devenit publica.

Showrunnerul serialelor, Michael Patrick King, a declarat ca revenirea lui Kim Cattrall nu este luata in calcul „pentru ca ea a spus ce a spus”. El a adaugat ca cerintele actritei nu au putut fi indeplinite.

De ce nu mai apare Samantha in continuarea serialului „Totul despre sex“?

Sarah Jessica Parker a explicat ca „And Just Like That” va continua sa mentioneze personajul jucat de Cattrall si ca acesta nu va fi sters complet. „Exista o linie foarte clara intre Samantha si Kim. Samantha nu a disparut. Samantha este prezenta si cred ca fost tratata cu respect si eleganta”, a spus vedeta.

„Nu a fost negativizata. Era o fiinta umana care avea sentimente intense, asa ca eu cred ca am gasit un mod de a rezolva asta care era necesar si important pentru cei care au iubit-o”, a adaugat actrita.

De ce s-a retras Kim Cattrall

In 2017, Cattrall a vorbit despre decizia sa de a parasi serialul, aduagand ca nu va mai juca niciodata rolul Samanthei Jones. „Asta a facut parte din trecerea la 60 de ani. A fost un moment foarte clar in care m-am gandit cati ani am in urma si ce vreau sa fac. Ce nu am facut? Cred ca serialul a fost cel mai bun, iar cele doua filme au fost un bonus”, a spus ea intr-un interviu realizat de Piers Morgan.

„Nu-i vorba de bani. Nu-i vorba despre mai multe scene. Nimic din toate acestea. Este vorba de o decizie clara, o decizie care mi-a dat puterea de a incheia un capitol din viata mea si de a incepe altul”, a adaugat actrita.

Sarah Jessica Parker are o teorie bizara despre „Totul despre sex“: Ideea ei schimba felul in care ai vazut serialul

Cattrall a confirmat, totodata, ca ea si Jessica Parker nu au fost niciodata prietene, iar aceasta ar fi putut fi „mai draguta” cu ea cand a sustinut ca a parasit serialul fiindca ar fi avut pretentii financiare mai mari. „Cred ca ar fi putut fi mai draguta. Chiar cred ca ar fi putut fi mai draguta. Nu stiu care a fost problema ei”, a spus Kim Cattrall.

Scandal pe Instagram

Disputa dintre cele doua vedete a atins un nou prag in 2018, cand Parker i-a transmis lui Cattrall condoleante pe Instagram dupa moartea mamei ei, Chris Cattrall. „Nu-mi trebuie dragostea si sprijinul tau in acest moment tragic @sarahjessicaparker. Mama m-a intrebat azi: cand o sa te lase in pace ipocrita aia de @sarahjessicaparker?”, i-a raspuns Cattrall.

„Sa fie foarte clar (daca nu era deja). Nu esti familia mea. Nu esti prietena mea. Asa ca iti scriu ca sa-ti spun pentru ultima oara sa incetezi sa mai exploatezi tragedia noastra ca sa-ti refaci imaginea ta de ‘fata draguta'”, a adaugat Kim Cattrall.

Foto: PR.