De ce nu mai apare Samantha in continuarea serialului „Totul despre sex“?

1
De Maria Constantin
14 dec. 2021

Stim deja ca nu o vom vedea pe Kim Cattrall in „And Just Like That…“, miniseria care continua serialul „Sex and the City“ . Iata motivul!

Cele patru prietene din „Totul despre sex” au ramas… doar trei. Primul sezon din miniseria care continua popularul serial este deja difuzat de HBO Max, insa fara Samantha Jones.

Cand HBO a anuntat ca va realiza un reboot, fanii au aflat cu surprindere ca personajul pitoresc interpretat de Kim Cattrall nu isi va face aparitia in aceasta productie.

Desi actrita nu a vorbit direct despre absenta sa din „And Just Like That…”, ea a dat de inteles in trecut ca sunt sanse reduse sa-si reia rolul pe care l-a jucat timp de peste doua decenii, relateaza Harper’s Bazaar.

Kim Cattrall si Sarah Jessica Parker au ajuns la cutite

Dupa ce in 2017 s-a confirmat vestea ca nu se va mai face al treilea film „Sex and the City”, Cattrall a spus intr-un interviu realizat de Piers Morgan ca a fost alegerea ei de a nu mai juca in aceasta productie. „O decizie care mi-a dat puterea in viata de a inchide un capitol si a incepe altul”, a numit-o ea.

De-a lungul anilor, actrita s-a angrenat intr-o disputa cu vedeta serialului, Sarah Jessica Parker, sugerand ca aceasta a impiedicat-o sa se apropie de celelalte colege, Cynthia Nixon si Kristin Davis. In 2018, Cattrall a catalogat-o drept „cruda” pe Parker intr-o postare pe Instagram, dupa ce cu un an inainte The New York Post a relatat pe larg despre conflictul dintre ele.

In schimb, Sarah Jessica Parker a sustinut permanent ca ea si Cattrall au o relatie buna.

Unele prietenii palesc, altele se nasc

La o luna dupa anuntul continuarii serialului, directorul de continut al HBO, Casey Bloys, a confirmat absenta Samanthei. Intr-o prezentare organizata de Asociatia criticilor de televiziune din SUA Bloys a dezvaluit ca scenariul va trata realitatea relatiilor de prietenie feminina, inclusiv faptul ca acestea nu pot dura la nesfarsit.

Sarah Jessica Parker are o teorie bizara despre „Totul despre sex“: Ideea ei schimba felul in care ai vazut serialul

Bloys a precizat ca producatorii nu incearca „sa faca din nou ‘Sex and the City'”. „Nu incearca sa spuna ca aceste caractere isi retraiesc viata de la 30 de ani. Este o poveste despre femei la 50 de ani si au de-a face cu probleme cu care se confrunta lumea la 50 de ani”, a precizat el.

Acesta a adaugat ca „la fel ca in viata reala, in viata ta intra oameni si ies oameni”. „Prieteniile palesc, altele incep. Cred ca este foarte reprezentantiv pentru viata reala, pentru actualele etape ale vietii”, a explicat reprezentantul HBO.

De ce s-a mutat Samantha la Londra

Asta nu inseamna ca Samantha Jones nu mai exista. Producatorul executiv al SATC, Michael Patrick King, a dat asigurari ca personajul nu a fost „ucis”. „N-a murit nimeni. Nimeni”, a precizat el intr-un interviu publicat de New York Times.

Surse apropiate producatorilor au declarat pentru Daily Mail ca noua serie va arata ca Samantha traieste in Londra dupa ce s-a certat cu Carrie Bradshaw. Ceea ce, in mare parte, este destul de aproape de realitate.

Foto: PR.