3 zodii care vor avea o saptamana grea pana pe 29 noiembrie

1
De Maria Constantin
23 nov. 2021

Este o perioada dificila pentru trei zodii. Iar reactiile adverse din aceasta saptamana vor fi accentuate de miscarile de tranzit ale Lunii.

Va fi o saptamana linistita pentru multi, insa nu pentru toata lumea. In vreme ce unii pot profita de enegia pe care o furnizeaza Saturn si Marte, pentru altii aceasta poate fi o reteta a dezastrului. Iar Luna in opozitie cu Saturn si Luna in careu cu Marte complica situatia pentru trei zodii.

In vreme ce unele semne zodiacale se pot simti recunoscatoare pentru anul care se apropie de sfarsit, pentru altele apropierea lunii decembrie si, implicit, a sarbatorilor inseamna mai multa presiune. Incepe o saptamana grea pentru ele, in care vor avea nevoie de toata energia de care dispun.

Berbec

Resentimentele si furia vor umbri toate eforturile pe care le depui saptamana aceasta, desi incerci din greu sa pari prietenoasa si draguta. Iti place ideea de reunire a familiei de sarbatori, desi anul trecut nu gandeai la fel, insa Luna in careu cu Marte te face cumva sa te autosabotezi.

Desi iti place sa fii cu familia de sarbatori, nu poti sa nu te gandesti de pe acum ce probleme vor aparea – oare cine o sa inceapa taraboiul? E unul dintre lucrurile pe care nu ti le poti scoate din minte si poate ca tocmai din cauza gandirii negative vei fi chiar tu cea care o va da mai intai in bara.

Scorpion

Astrele nu au semne bune pentru tine acum. Dintre toate zodiile, Scorpionul e singura care e dotata cu o arma, iar asta creste riscul de a deveni agresiva intr-un cadru precum mesele in familie.

Cum Luna se afla in careu cu Marte, te simti puternica si indreptatita in tot ce faci, insa esti incarcata cu energie negativa. Esti agitata si ii faci si pe ceilalti sa se simta la fel. Saptamana aceasta, gratitudinea e inexistenta pentru tine.

3 zodii care vor intampina probleme in aceasta saptamana: Ce le ramane de facut

Sagetator

Ceea ce te irita saptamana asta este banalitatea: urmeaza o perioada in care toata lumea se comporta intr-o maniera aparte, in spiritul sarbatorilor, iar formalismul acesta nu-ti place.

Nu se pune problema ca nu ai fi recunoscatoare, nici pomeneala, dar nu-ti place sa traiesti asa cum se asteapta altii s-o faci, despre asta este vorba. Tu preferi sa te porti asa cum simti, sa fii asa cum esti, sa nu te ascunzi. Ai fi mai fericita sa stai singura si sa-ti asculti audiobook-urile sau sa-ti petreci timpul cu prietenii. Treaba asta cu „sarbatori in familie” ti se pare falsa si deja te gandesti cu groaza ca se apropie pe zi ce trece.

Foto: depositphotos.com