3 zodii care vor intampina probleme in aceasta saptamana: Ce le ramane de facut

1
De Maria Constantin
13 mai 2020

Cu trei planete retrograde (Saturn, Venus si Jupiter) in luna mai, lucrurile nu se anunta deloc promitatoare. Va fi o saptamana grea pentru trei zodii.

Cu siguranta ca atunci cand ai inceput sa fii atrasa de horoscop erai interesata de aspectele pozitive ale semnului tau zodiacal si multe dintre previziunile astrale te distrau. Dar pe masura ce interesul tau a devenit mai serios, ai descoperit cu dezamagire ca in astrologie, ca si in viata, nu totul e roz, ba dimpotriva, exista si o zona intunecata si serioasa.

Din pacate, trei zodii vor avea de infruntat exact aceasta latura obscura, defavorabila, in aceasta saptamana. Dar, asa cum remarca Elite Day, asta-i toata frumusetea horoscopului: uneori totul suna asa de frumos, ca nu te mai poti opri din visare. Alteori, in schimb, trebuie sa traiesti cu nadejdea ca interpretarea astrelor nu a fost foarte precisa si ca nu va fi totul chiar atat de rau.

Din 13 mai pana pe 25 iunie, Venus va fi retragrad in Gemeni. Fiind planeta iubirii, a luxului, prieteniei, elegantei si a romantismului, este posibil sa apara probleme pe toate aceste planuri – certuri cu partenerul, greseli vestimentare si cheltuieli exagerate. Venus retrograd in Gemeni inseamna si posibile probleme cu atasamentul si comunicarea. Ar putea fi timpul sa inveti cum „sa vorbesti” mai fluent limbajul emotional al altei persoane.

Pentru Berbec, Gemeni si Balanta va fi o saptamana grea. Dar nimic nu este inca pierdut!

Berbec: Te simti epuizata si demotivata

Esti mai tot timpul pe picior de plecare. La urma urmei, esti un semn guvernat de Marte, planeta miscarii si a energiei si, daca nu te misti, incepi sa te simti nelinistita. Totusi, in aceasta saptamana s-ar putea sa simti ca nivelul tau de energie este la minimum si instinctul iti spune ca ai nevoie de o pauza. Asculta-ti instinctul! Chiar daca nu duci totul la bun sfarsit zilele astea, nu-i cazul s-o iei personal. Oricine, chiar si tu, are nevoie de putin ragaz uneori.

Gemeni: Te simti insingurata

De obicei iti revii in simtiri, pentru ca stii ca altii au probleme mai mari decat tine. Dar in aceasta saptamana simti ca esti la pamant. Din fericire, totul e doar in mintea ta, pentru ca toti ne simtim cam la fel la un anumit moment. Cand mintea stabileste, insa, ca esti singura si nimeni nu stie prin ce treci, poate fi greu sa mai iesi din pasa asta. E important sa iei legatura cu ceilalti si sa le impartasesti prin ce treci. Chiar conteaza.

3 zodii pentru care luna mai va avea efecte nefaste

Balanta: Realizezi ca se termina ceva in viata ta

Toate lucrurile bune au un sfarsit. Te afli in mijlocul unei perioade de transformare si pentru ca tranzitia sa se produca pe deplin, trebuie sa lasi in urma ceea ce nu mai are loc in viata ta. Fie ca este ceva important, precum o relatie care nu ducea nicaieri sau ceva marunt, precum renuntarea la un obicei prost care te impiedica sa-ti termini treaba, simti presiunea. Fii blanda cu tine! E un proces de durata si nu-i nevoie sa grabesti lucrurile.

Foto: Unsplash.com