3 semne zodiacale care isi arata iubirea prin actiuni, nu prin cuvinte

1
De Cristina Tudor
20 oct. 2022

Cuvintele sunt frumoase, insa actiunile sunt cele care conteaza cu adevarat. Daca ai un astfel de partener alaturi de tine, tine de el pentru ca este pretios.

Unele zodii vorbesc frumos despre ceea ce simt. Ele au mereu cuvintele la ele si stiu sa te faca sa te simti minunat. Insa sunt alte zodii care sunt putin mai timide cand vine vorba de emotiile lor. Ele isi arata sentimentele prin actiuni, nu prin vorbe. Iata care sunt acestea:

Fecioara

O persoana nascuta in zodia Fecioara va face tot ce poate pentru a isi ajuta partenerul de cuplu – ea va fi acolo neconditionat, la bine si la rau. In momentul in care persoana iubita trece printr-o perioada mai dificila, Fecioara va incerca sa o ajute sa isi rezolve problemele si sa o faca sa se simta din nou mai bine. Desi s-ar putea sa nu spuna acele doua cuvinte frumoase in mod constant, isi va arata foarte des dragostea din inima sa prin actiuni.

Partenerul de cuplu nu se va intreba niciodata daca Fecioarei ii pasa de el… pentru ca aceasta nu va permite sa aiba astfel de ganduri. O Fecioara va face tot ce ii sta in putinta pentru a isi vedea iubitul fericit cu adevarat. Ea nu se culca pe o ureche, ci din contra – munceste zi de zi, clipa de clipa, la relatia de cuplu.

Nu va spune acele cuvinte cu voce tare, insa se va asigura ca persoana cu care este se simte iubita rasfatand-o si avand grija de ea.

Varsator

O persoana nascuta in zodia Varsator poate parea rece si detasata emotional. Motivul pentru care se intampla asta? Nu este sincera cu privire la sentimentele din sufletul tau. Nu este genul care sa ii reaminteasca de fiecare data partenerului de cuplu ca il iubeste, spunandu-i vorbe dulci – insa este genul care sa isi aminteasca lucruri marunte, detalii neasteptate pe care aceasta le-a spus in urma cu mult timp (si, astfel, ii demonstreaza ca este atenta si ca o intereseaza persoana cu care este).

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com