4 zodii care se indragostesc intotdeauna de cine nu trebuie. Balanta sufera cel mai mult din cauza iubirii neimpartasite

1
De Denisa Toma
2 feb. 2023

Probabil stii deja cum este sa faci o pasiune pentru un coleg, un prieten apropiat sau cineva care este deja intr-o relatie. Dar unele persoane par sa aiba o predispozitie pentru iubirile imposibile si se confrunta cu astfel de situatii mult mai des decat ceilalti.

Astrele au un cuvant de spus din acest punct de vedere. Unele zodii cad adesea in aceasta capcana a destinului si se indragostesc de cine nu trebuie. Nativii acestor semne par sa fie atrasi ca un magnet de ceea ce nu pot avea, in special in viata sentimentala.

Iata cele 4 zodii care se indragostesc intotdeauna de cine nu trebuie:

 

Berbec

Berbecii sunt spontani si impulsivi, astfel ca este dificil pentru ei sa-si controleze sentimentele. De multe ori, nativii acestui semn nu se gandesc la consecintele actiunilor lor, motiv pentru care ajung sa flirteze cu persoane cu care nu ar trebui sa faca asta. Este vorba in special de oameni cu care nu au nicio sansa sa formeze o relatie.

Cele mai arogante zodii – Sagetatorul nu tolereaza greselile celorlalti

Pentru ca sunt pasionali si obisnuiti sa obtina ceea ce isi doresc, este dificil pentru acesti nativi sa faca un pas inapoi si sa accepte adevarul. Sunt tentati sa transforme totul intr-o provocare si sa faca tot ce pot pentru a-l cuceri pe acel cineva special. Cu toate acestea, sunt unele limite pe care un Berbec nu le va depasi niciodata, mai ales daca exista riscul sa provoace suferinta altora.

Balanta

Balanta este o zodie romantica, mereu in cautarea iubirii adevarate. Desi ultimul lucru pe care si-l doresc este sa distruga o relatie fericita, Balantele ajung adesea sa se indragosteasca de oameni care au deja pe cineva. Dar adevarul este ca Balantele nu se indragostesc neaparat de acea persoana, ci isi doresc de fapt sa traiasca aceeasi experienta, a unei relatii frumoase si armonioase.

6 zodii terifiate de singuratate – Leul nu poate trai fara aplauzele celorlalti

Un alt obicei „nociv” al Balantei este acela de a se indragosti de prieteni. Cu cat se apropie mai mult de o persoana, cu atat devine mai atasat si trece de la prietenie la iubire. Balantele vad frumusetea din fiecare, astfel ca ajung adesea sa se indragosteasca de cine nu trebuie, ceea ce le aduce de multe ori suferinta.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a se autosabota. Uneori ajung sa se indragosteasca de cineva care nu este disponibil tocmai pentru ca stiu ca acea persoana nu le va frange inima. Recunosc faptul ca nu vor fi niciodata un cuplu, astfel ca acea persoana devine o tinta „virtuala” spre care isi directioneaza toate emotiile. Bineinteles, acest obicei poate fi unul dureros, dar prefera sa admire si sa iubeasca de la distanta decat sa isi puna sufletul pe tava in fata cuiva.

Barbatul Gemeni este un partener complicat, dar daca ii ajungi la inima simti ca ai tras lozul norocos. Cum se comporta in relatii

Pesti

Pestii se indragostesc intotdeauna de prieteni si colegi. Dar ultimul lucru pe care si-l doresc este sa distruga acea prietenie sau sa transforme atmosfera de la locul de munca intr-una ciudata sau tensionata. Acesti nativi se multumesc adesea cu ceea ce este deja si nu fac nimic pentru a provoca schimbare. Dar in acelasi timp isi doresc sa marturiseasca ce simt. Lupta interioara pe care o duc poate fi extrem de dureroasa si se manifesta uneori in moduri artistice sau creative. Face parte din firea Pestilor sa fie permanent indragostiti, chiar si de persoanele nepotrivite.

Foto: depositphotos.com