3 zodii care se vor indragosti de o mie de ori inainte de a isi gasi sufletul pereche

1
De Cristina Tudor
15 oct. 2022

Unele semne zodiacale au parte de o singura iubire intr-o viata. Insa altele se vor indragosti de o mie de ori inainte de a isi gasi perechea potrivita.

Iata care sunt zodiile care se vor indragosti de o mie de ori inainte de a isi gasi sufletul pereche:

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt suflete care se ataseaza foarte usor de oameni. Li se aprind calcaiele imediat ce cineva le face un compliment frumos sau le privesc in ochi si le zambesc. Ele cauta dragoste la fiecare pas, asa ca o gasesc oriunde privesc.

Firi sensibile, nativii Pesti se vor indragosti de cateva ori inainte de a gasi persoana care le este, de fapt, destinata. Asta inseamna ca vor trebui sa indure multe dezamagiri, momente pline de durere si de tristete si incertitudine. Dupa fiecare despartire ei vor trebui sa se vindece, sa gaseasca puterea de a se ridica de la pamant si sa o ia de la capat.

Partea frumoasa la ei este ca sunt visatori si romantici incurabili, asa ca nu vor renunta niciodata la dragoste – incearca din nou si din nou pana cand, intr-un final, isi intalnesc sufletul pereche.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu isi doresc o dragoste ca in filme – aventuriera, incitanta, plina de momente incredibil de frumoase… si o vor gasi de mai multe ori de-a lungul vietii. Le place joaca, le place distractia, le place tot ce presupune inceputul unei relatii. Vor sa se simta importante, cautate, dorite, iar de-a lungul vietii se vor bucura de numeroase momente in care lucrurile vor fi noi si interesante.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com