3 zodii care se vor bucura de mai multa iubire dupa 21 iulie: Fecioara descopera adevarul

1
De Maria Constantin
23 iul. 2021

Venus intra in zodia Fecioara luna aceasta. Este momentul perfect pe plan sentimental pentru trei zodii.

Planeta iubirii si a frumusetii, Venus ne aduce multumire si armonie in relatie, inspirandu-ne sa cautam frumusetea si sa o impartasim. Din 21 iulie, Venus intra in Fecioara, zodie asociata cu perfectionismul, meticulozitatea, disciplina si organizarea.

Desi par antagonice, Venus si Fecioara se vor completa acum in beneficiul nostru, insa trei zodii vor avea in mod special de castigat pe plan sentimental din aceasta conjunctie.

Taur

Nu esti in cea mai buna dispozitie in aceasta perioada, dar intelegi ca ai nevoie de ceva actiune, de o schimbare. Chiar daca gandurile negre iti dau tarcoale, ele vor fi combustibilul pentru urmatorii tai pasi.

Nu exista niciun semn care sa sugereze ca trebuie sa pui capat relatiei pe care o ai acum, dar stii ca trebuie sa vorbesti cu partenerul tau. Toate neintelegirile pot fi rezolvate mai usor decat te astepti. Nu lasa lucrurile in dezordine: daca ai incredere in partenerul tau si el se bazeaza pe tine, atunci foloseste aceasta temelie a iubirii pentru a construi ceva durabil pe ea.

Fecioara

Ceea ce iti doresti este adevarul: il ceri de la iubitul tau si vrei sa poti vorbi deschis cu el. Nu mai are rost sa ascunzi anumite lucrurile. Odata ce adevarul va iesi la suprafata, nu vor mai exista probleme cu care sa te confrunti si niciuna dintre parti nu va mai avea ceva de ascuns.

Relatia ta va inflori in aceasta perioada, in special pentru ca iti doresti foarte mult asta. Vei reusi, intotdeauna reusesti!

3 zodii care uita de fostul partener intre 20 si 27 iulie: Dragostea le asteapta din nou

Capricorn

Nu esti cu mult diferita de zodia Fecioara – in materie de perfectiune aveti aceleasi nazuinte. Tot timpul iti doresti ce este mai bun. Chiar daca esti acuzata de snobism, ceea ce conteaza este ca aceasta atitudine ti se potriveste si se pliaza perfect si pe viata ta sentimentala.

Daca vrei sa faci lucrurile sa mearga – si intotdeauna iti doresti sa faci lucrurile sa mearga – trebuie sa preiei controlul. Iar cand viata sentimentala are nevoie de o schimbare, tu stii ce ai de facut – te implici si muncesti din greu.

Foto: Unsplash.com