3 zodii care uita de fostul partener intre 20 si 27 iulie: Dragostea le asteapta din nou

1
De Maria Constantin
17 iul. 2021

Contributia astrelor este pretioasa nu doar cand ne cautam iubirea, ci si atunci cand incercam sa ne vindecam ranile produse de o despartire. Iar Venus si Marte chiar asta vor face in urmatoarele doua saptamani.

Pana pe 27 iulie, Marte, planeta razboiului, se afla in zodia Leu si in conjunctie cu Venus, misterioasa planeta a iubirii si a frumusetii. Este un eveniment astrologic care aduce schimbari importante pentru trei zodii – in sfarsit, se vor desprinde din influenta fostului partener.

Berbec

In ultimele zile (sau chiar saptamani) ai avut mintea linistita si ti-ai dat seama ca nu te-ai mai gandit la fostul tau iubit. Obisnuita sa nu ti-l poti scoate din cap, ai constatat cu surprindere ca poti sa te gandesti si la altceva. Dintr-odata, gratie conjunctiei dintre Venus si Marte, nu-ti mai pasa de el.

Totusi, aceasta stare de indiferenta incepe sa te preocupe si incepi sa te intrebi de ce nu te mai intereseaza si daca ar trebui sa-ti iei revansa fata de el. Din fericire, aceste ganduri se vor topi in fata senzatiei ca, in sfarsit, el nu mai conteaza pentru tine.

Taur

Acum intelegi ca viata merita traita, iar echilibrul tau mental este mai important decat umbrele trecutului si suferintele pe care le provoaca amintirile. O vreme te-ai tot prefacut, spunandu-ti ca e mai bine sa ramai retrasa si sa nu mai permiti nimanui sa patrunda in inima ta: oamenii trebuie sa-ti merite increderea.

Te-ai atasat enorm de cineva si ai investit prea mult, iar dupa toate astea te-ai ales doar cu suferinta si singuratate. Insa tu esti o fire iubitoare, nu una luptatoare, asa ca a venit timpul sa lasi toate astea in urma. Acum iti doresti o noua relatie – bun venit inapoi in lume! Dragostea te asteapta!

Soarele a intrat in conjunctie cu Neptun in Pesti: 3 zodii care isi vor implini visul intre 10 si 23 iulie

Leu

Conjunctia dintre Venus si Marte se petrece in zodia ta. Iar cand planeta iubirii se intalneste cu cea a darzeniei si neinfricarii in zodia Leu (semnul curajului, al stralucirii si al pozitivismului), aceasta ecuatie nu poate aduce decat claritate si speranta. In acest interval te eliberezi de orice legatura cu cineva care nu mai face parte din viata ta.

Acum capeti o perspectiva noua: poti sa vezi ce a mers prost, dar si mai important, te convingi ca nu mai ai niciun motiv ca sa te mai gandesti la ce a fost. E un mod elegant de a spune ca esti gata sa te desprinzi de aceasta relatie care s-a incheiat si sa te deschizi catre noi experiente care te asteapta.

Foto: Unsplash.com.