Cum il faci sa se indragosteasca de tine in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
14 oct. 2022

Afla cum il poti face sa se indragosteasca de tine in functie de zodia in care s-a nascut.

Spune-mi ce zodie este barbatul de care iti place pentru a afla cum sa il faci sa se indragosteasca de tine.

Horoscop Berbec

Barbatii Berbec se plictisesc foarte usor si sunt atrasi de orice lucru care prezinta mister. Asadar, nu ii oferi totul deodata si incearca sa faci ca lucrurile sa fie cat mai interesante in relatii. Fa ceva diferit la fiecare intalnire si se va indragosti iremediabil de tine.

Horoscop Taur

Barbatii Tauri sunt destul de indecisi. Trebuie sa fii directa cu ei si, daca esti interesata de o relatie, ar fi bine sa le spui in fata. Daca incepi ceva cu un barbat Taur, ar trebui sa ai rabdare. Nu te astepta sa fie ca o carte deschisa in fata ta pentru ca ii este greu sa aiba incredere in oameni. Calea catre inima unui Taur este cu rabdare si prin comunicare sincera.

Horoscop Gemeni

Barbatii Gemeni isi doresc sa aiba alaturi o persoana cu o energie contagioasa. Sunt intotdeauna cu chef de viata, dornici sa experimenteze si sa se aventureze in necunoscut. Daca vrei sa se indragosteasca de tine, trebuie sa fii la fel ca ei – haiosi, distractivi si fermecatori.

Horoscop Rac

Barbatii Rac se indragostesc, de obicei, de o persoana in care pot vedea un partener de viata. Sunt foarte grijulii dar, cel mai probabil nu vor face niciodata prima miscare decat daca le arati ca nu ii vei respinge. Daca vrei ca un Rac sa se indragosteasca de tine, demonstreaza-i ca esti acolo pentru el, ca nu pleci nicaieri si ca ii oferi inima ta neconditionat.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com