3 zodii care accepta mai putin decat merita intr-o relatie. Pestii sunt pe primul loc

1
De Denisa Toma
18 nov. 2022

Uneori suntem constienti de problemele relatiei in care ne aflam si stim exact ce ne deranjeaza cel mai mult, dar cu toate acestea incercam sa ne convingem ca nu este chiar atat de grav.

Iar unele semne zodiacale au tendinta de a duce acest comportament la extrem. Aceste zodii raman ani la rand intr-o relatie care nu le face pe deplin fericite, iar motivele sunt diverse – de la teama de schimbare, dorinta de a nu-si rani partenerul si pana la convingerea ca lucrurile se vor imbunatati de la sine.

De fapt, ce nu reusesc sa vada este ca merita mult mai mult si ca este cazul sa caute iubirea adevarata.

Iata cele trei zodii care accepta mai putin decat merita intr-o relatie:

Balanta

Iubesti afectiunea si faptul ca te afli intr-o relatie. Tocmai de aceea te implici total, trup si suflet. Esti o persoana loiala si altruista, uneori pana in panzele albe, ceea ce nu este intotdeauna in avantajul tau. Iar daca esti intr-o relatie mediocra, care nu te multumeste cu adevarat, te vei convinge singura ca este o relatie buna, pe care merita sa o pastrezi.

4 zodii care pot depasi orice obstacol. Nimic nu le poate dobori!

Conflictul si confruntarea nu sunt pentru tine, astfel ca de cele mai multe ori vei alege sa ignori problemele din relatie sau defectele partenerului. Pur si simplu alegi sa nu le vezi, doar de dragul de a pastra pacea si armonia in cuplu. De fapt, ceea ce nu observi este ca meriti mult mai mult. Iubesti sa fii intr-o relatie si esti dispusa sa accepti mai putin decat meriti, doar pentru a avea pe cineva alaturi.

Pesti

Esti o persoana altruista, capabila de a face orice sacrificiu pentru ca relatia ta sa functioneze. Acorzi a doua sansa, uneori chiar si atunci cand o persoana nu o merita, in speranta ca lucrurile vor sta mai bine a doua oara. Fiind o zodie de apa recunoscuta pentru latura sa emotionala accentuata, simti mai puternic decat toti ceilalti trairile altora, inclusiv cele negative.

Nesiguranta si anxietatea te afecteaza puternic, cu toate acestea preferi sa amani inveitabilul decat sa iei o decizie radicala. Din aceasta cauza ai tendinta de a ramane mult timp in relatii nefericite si de a accepta mult mai putin decat meriti.

Taur

Nu intri prea usor intr-o relatie, dar atunci cand o faci, esti foarte loiala si nu ai nicio dorinta de a o schimba sau de a iesi din acea relatie daca nu este chiar ce visai. Motto-ul tau este „nu repara ceea ce functioneaza”. Din moment ce esti atat de dedicata si urasti schimbare, preferi sa te complaci intr-o relatie mediocra decat sa faci o schimbare radicala.

Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste. Dumnezeu le da tot ce este mai frumos in iubire

Te poti multumi cu mai putin decat meriti doar pentru ca nu vrei sa ai de-a face cu emotii si situatii dificile. De asemenea, incapatanarea ta reprezentativa te va determina sa perseverezi si sa pastrezi acelasi drum in viata sentimentala, chiar daca uneori nu merita.

Foto: depositphotos.com