3 zodii care sunt dispuse sa ierte daca sunt inselate

1
De Denisa Toma
6 oct. 2022

Infidelitatea provoaca multa suferinta si nimeni nu merita sa treaca prin aceasta durere. Cele mai multe persoane care au fost inselate se intreaba cu ce au gresit, ce nu au facut suficient si ce ar fi putut sa faca mai bine.

Unii oameni nu concep sa treaca peste tradare si pun capat relatiei. In schimb, altii uneori gasesc puterea interioara de a ierta si a merge mai departe alaturi de partener, iar influenta semnului zodiacal are un cuvant important de spus din acest punct de vedere.

Iata care sunt cele trei zodii care sunt dispuse sa ierte daca sunt inselate:

Balanta

Balanta este unul dintre cele mai amabile si blande semne ale zodiacului. Nativii acestei zodii se straduiesc sa vada intotdeauna tot ce este mai bun in oameni. Iar daca sunt inselati, si considera ca relatia merita sa fie salvata, este posibil sa-i ofere o noua sansa partenerului. Cu toate acestea, isi cunosc valoarea.

Top 5 cele mai nepasatoare si reci zodii

Atunci cand simt ca cealalta persoana nu isi cere iertare din tot sufletul sau risca sa faca aceeasi greseala din nou, vor pune rapid capat relatiei. Sunt capabili sa iubeasca pe cineva de la distanta si sa recunoasca rolul pe care acea persoana l-a avut in viata lor. O Balanta este dispusa sa ierte, dar asta nu inseamna ca poate tolera din nou acelasi comportament.

Rac

Racii sunt intelegatori. Ei sunt constienti ca oamenii fac greseli, dar se ataseaza atat de mult de oamenii pe care ii iubesc incat nu concep sa plece nici macar atunci cand nu sunt tratati corect. Cand sunt inselati, primul instinct al nativilor din zodia rac este sa ramana si sa incerce sa repare relatia. Insa Racii sunt in acelasi timp extrem de sensibili. Sentimentele lor sunt ranite cu usurinta.

3 zodii de barbati care nu stiu sa-si exprime iubirea

Chiar daca relatia este una puternica, au momente in care se intreaba daca partenerul isi doreste cu adevarat sa fie alaturi de ei. Prin urmare, dupa ce sunt inselati, va fi foarte dificil pentru persoanele nascute in zodia Rac sa mai aiba din nou incredere. Isi vor da silinta sa-si ierte partenerul infidel, dar asta nu inseamna ca relatia va mai functiona. Nimic nu va mai fi ca inainte, desi nativul din Rac se va stradui sa ierte.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti au puterea de a ierta. Acesti nativi incearca intotdeauna sa vada orice situatie si din punctul de vedere al celuilalt, iar daca sunt inselati, sunt sanse mari sa-si ierte partenerul. Insa iertarea nu inseamna si refacerea relatiei.

5 zodii pentru care sexul e mai important decat dragostea: Berbecii nu au nevoie decat de contact vizual

Tot ce pot oferi Pestii este o relatie de prietenie. Nu vor reusi sa continuie o relatie sentimentala cu cineva care nu este capabil sa-si respecte promisiunile. Pestilor le este foarte dificil sa renunte la oamenii pe care ii iubesc cel mai mult, dar nu mai pot continua o relatie din care lipseste increderea. Pot sa ierte, dar nu pot trai alaturi de o persoana care le-a ranit sentimentele.

Foto: depositphotos.com