Motivul pentru care o sa te paraseasca, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
1 sept. 2022

S-ar putea sa privesti lucrurile diferit dupa ce vei citi acest articol.

Vei invata o multime de lucruri noi atat despre el, cat si despre tine, care iti vor deschide ochii!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Singurul lucru pe care Berbecul nu il poate tolera intr-o relatie este sa se simta captiv sau sufocat.

In momentul in care atmosfera dintre voi devine inconfortabila, el se va gandi sa te paraseasca. Are nevoie de libertate si spatiu. Nu poate fi cu cineva care urmaresre totul sau depinde prea mult de el, pentru ca are nevoie de o viata in afara relatiei.

Odata ce incepe sa se simta captiv, va dori sa te paraseasca. Exista o linie fina intre mentinerea interesului Berbecului si alungarea lui. Din pacate, numai el stie secretul fericirii sale. Daca relatia ta cu el este suficient de puternica, el va fi sincer cu tine. Altfel, totul depinde de tine!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru ca relatia cu un Taur sa functioneze, trebuie sa stii ca are nevoie de respect deplin.

Nu te poti astepta la asta de la el daca nu esti dispusa sa i-l oferi. Este important sa aveti acelasi set de valori sau cel putin sa respectati planurile si obiectivele celuilalt.

Te va parasi fara sa se gandeasca daca simte lipsa de respect din partea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se spune ca extremele se atrag, dar in cazul barbatului din zodia Gemeni, cu cat semeni mai mult cu el, cu atat relatia va dura mai mult.

Asemanarile dintre voi sunt importante pentru el. Acest nativ te poate parasi daca esti prea diferita de el. Cu siguranta ii place unicitatea si individualitatea, dar daca simte ca va ciocniti unul de celalalt sau ca interesele voastre nu se intersecteaza niciodata, te va parasi.

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: depositphotos.com