Tradare sau loialitate? La ce sa te astepti din partea lui, in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
3 sept. 2022

Ai incredere deplina in iubitul tau sau te temi ca te va trada la un moment dat? Zodia lui ar putea fi un indiciu.

Zodia in care s-a nascut iti poate spune multe despre personalitatea lui, cum ar fi daca iti va fi loial pana la final sau daca te va trada imediat ce apare o tentatie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul se prioritizeaza ca persoana si isi prioritizeaza propriile obiective. Asta inseamna ca isi va pune propriile nevoi si dorinte mai presus de loialitatea fata de tine, astfel incat dedicarea lui poate fluctua. Cu toate acestea, poti avea incredere ca Berbecului inca ii mai pasa de tine si ca va fi acolo atunci cand conteaza cu adevarat.

Berbecul este genul de persoana care ar putea spune sau face ceva dureros doar sub impulsul momentului, dar va fi extrem de loial daca te dedici complet relatiei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este una dintre cele mai sincere si de incredere zodii. Taurul nu se va juca cu tine, pur si simplu pentru ca iti doreste stabilitate in relatie.

Scopul lui final este loialitatea totala, dar trebuie sa fie reciproca. Pentru a-l face sa ti se dedice, trebuie sa i te dedici.

Taurul este o persoana potrivita pentru tine, deoarece nu te va trada niciodata nici in fata, nici pe la spate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt atat de imprevizibili incat este greu sa ai incredere in ei. Semnele de aer precum Gemenii se razgandesc frecvent. Inconsecventa lor poate face ca relatia cu ei sa fie una extrem de complicata.

Gemenii isi pot schimba parerea atat de repede incat te pot efectiv innebuni, asa ca este posibil sa nu vrei sa ai un astfel de barbat langa tine.

Daca esti cu un astfel de nativ, increderea se va construi in timp, mai ales daca intaresti relatia prin discutii profunde si bine gandite. Cu toate acestea, s-ar putea sa nu fie deloc usor!

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: depositphotos.com