4 zodii care iarta si uita usor: Nu-si irosesc energia purtand pica

1
De Teodora Tirca
11 aug. 2020

Iertarea e ca o terapie pentru suflet: ne ajuta sa eliminam energia negativa, ne deblocheaza emotiile si ne ofera liniste. Dar nu oricine e capabil sa ierte si sa uite.

Cu totii am experimentat tradare si dezamagiri din partea oamenilor la care am tinut, fie ca a fost vorba despre un iubit sau despre prieteni si cunostinte. Conflictele nu pot fi intotdeauna evitate, insa important este cum ne raportam noi la ele si cat de mult le lasam sa ne afecteze.

Oamenii sunt fiinte imperfecte, uneori spun si fac lucruri care nu-i reprezinta, ajungand sa-i raneasca pe cei pe care ii iubesc cel mai mult. Nu e usor sa repari o inima franta, nu e usor sa uiti si sa ierti dupa ce lumea ta a fost data peste cap de altcineva. Cu toate astea, exista zodii care se debaraseaza usor de ranchiuna, care uita si iarta pentru a putea continua sa iubeasca viata.

Top 5 semne ca partenerul tau NU este toxic, iar relatia voastra are potential

Zodiile care iarta cu usurinta

1. Berbec

Stiu ca nu te asteptai ca Berbecul sa fie in acest top, pentru ca e pasional si impulsiv, si adesea amplifica un conflict in loc sa-l aplaneze. Insa oricat de furios ar fi in primele momente de disputa, focul sau interior se stinge la fel de repede cum s-a aprins. Berbecul trece rapid peste starea de furie, deoarece stie sa se descarce. Odata ce ti-a spus ceea ce simte, cu cuvintele lui, va trece mai departe fara sa-ti poarte pica.

2. Gemeni

Gemenii iubesc prea mult oamenii si viata pentru a-si pierde timpul tinand ranchiuna. E drept ca se aprind si ei atunci cand simt ca cineva e impotriva lor, pot fi brutal de sinceri si pot rani la randul lor daca sunt atacati. Insa regreta imediat si vor sa revina la sentimente mai bune. Nu le place sa rupa relatii si conexiuni, asa ca prefera sa preia initiativa unei impacari si sa uite vorbele urate care s-au spus.

3. Sagetator

Sagetatorii au capacitatea incredibila de a se detasa de situatiile conflictuale si intense. Nu vor sa fie implicati in certuri, iar atunci cand sunt provocati stiu sa pareze un atac intr-un mod elegant, astfel incat conflictul sa se stinga rapid. Ei cauta sa traiasca viata cu intensitate, insa emotiile pe care le cauta sunt pozitive si pure. Iti va fi greu sa ranesti un Sagetator, iar daca o vei face, el va sti sa te ierte, pentru propriul bine.

Motivul pentru care te simti epuizata acum, in functie de zodia ta

4. Pesti

Pestii sunt fiinte blande si spirituale care stiu multe lucruri despre importanta iertarii. Pentru ei, abilitatea de a ierta si a merge mai departe inseamna evolutie, asa ca si-o cultiva inca din adolescenta. Pestii sunt eleganti si intelepti, asadar nu vor incerca sa puna paie pe foc, sa se razbune sau sa-ti faca in ciuda. Pentru ei, cea mai mare razbunare este sa mergi mai departe cu capul sus, cu demnitate si fara sa te lasi inrobit de ranchiuna.

Foto: Unsplash.com