Top 5 cele mai nepasatoare si reci zodii

1
De Alice Papuc
2 oct. 2022

Care sunt cele mai nepasatoare si reci zodii? Iata un top 5, conform astrologilor!

Atunci cand termenul „rece” este folosit pentru a descrie o persoana, acesta reflecta ca persoana in cauza este nepasatoare si nu este atenta la emotiile si sentimentele celor din jur. Expertii in astrologie sunt de parere ca semnul zodiacal sub care te-ai nascut poate influenta aceste trasaturi de caracter.

Iata top 5 cele mai nepasatoare si reci semne ale zodiacului, cat si motivul pentru care nativii acestor zodii aleg sa se comporte asa:

Rac (21 iunie – 22 iulie)

De ce sunt Racii atat de reci? S-ar putea sa te intrebi, pe bune dreptate, cum e posibil ca o persoana nascuta sub zodia Racului sa se poarte astfel, cand este cunoscut drept iubitor si emotional. Ei bine, tot emotiile Racului sunt cele  care il pot face extrem de rece. Daca un nativ Rac a fost ranit sau tradat de cineva la care tinea, acesta poate deveni lipsit de orice urma de emotie. Se va comporta cu persoana care l-a ranit de parca aceasta nici nu ar exista, fara nicio cale de remediere a situatiei.

Racul tine „scorul” faptelor, astfel incat se va asigura ca cel care a gresit va plati pentru greseala pe care a comis-o.

Cele 3 zodii a caror suferinta ia sfarsit in a doua jumatate a lunii iunie

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii prefera sa nu isi lase emotiile sa iasa la iveala si sa le conduca actiunile. Astfel, Capricornii aleg sa fie reci.

Nativul Capricorn este de parere ca imaginea perfecta reprezinta cheia succesului. Capricornul crede ca daca pare sentimental si invaluit de emotii, este perceput drept slab si pierde respectul celor din jur. El este o persoana rece pentru ca alege sa actioneze practic, logic si cat mai controlat. Este dispus sa foloseasca o alta persoana in propriul avantaj, chiar daca acest lucru va avea un efect negativ asupra acelei persoane.

Cum se comporta fiecare zodie daca are emotii in preajma ta

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

De ce este atat de rece Varsatorul? Raspunsul este dorinta de a-si tine emotiile sub control. Varsatorul nu doreste sa isi iroseasca puterea mentala pentru a ajuta pe cineva cu o problema emotionala daca aceasta situatie poate fi evitata. Astfel, nativul Varsator nu este persoana la care sa vii daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi sau de o persoana care sa te consoleze. Mai mult, daca ai gresit cu ceva, trebuie sa iti asumi aceasta fapta, caci Varsatorul este lipsit de empatie in astfel de situatii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Exista momente in care Fecioara crede cu adevarat ca este cea mai inteligenta persoana din camera si ca toti ceilalti nu sunt pe jumatate la fel de straluciti. Fecioarei ii place sa invete in mod constant si sa arate cat de mult a invatat. Dar de ce Fecioara ajunge sa fie atat de rece si de nepasatoare cu cei din jur? Pentru ca se concentreaza atat de mult pe ceea ce se petrece in mintea ei, incat ajunge sa isi ignore complet sentimentele. Fecioara va tinde sa atinga perfectiunea, astfel ca nu va avea rabdare pentru greseli sau defecte.

4 zodii care traiesc periculos: le place sa fie pe muchie de cutit si sa-si asume riscuri

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Persoana nascuta sub zodia Gemeni este prin natura sa o persoana imprevizibila. Intr-un moment va fi calda si empatica, iar in urmatorul moment va fi neprietenoasa, rece si respingatoare. Care este motivul care impinge zodia sa actioneze in acest mod? Care este cauza acestei nepasari? Fie ca ai ranit o persoana in zodia Gemeni, fie ca ai ranit pe cineva la care tine, acesteia nu ii va mai pasa de tine. Oricat ai incerca sa iti motivezi greseala, orice scuza aduci, vei fi pur si simplu ignorat complet. Este mult mai bine sa astepti ca persoana in cauza sa proceseze situatia, sa se calmeze, apoi sa o abordezi pentru o conversatie.

Foto: Freepik.com