3 zodii de barbati care nu stiu sa-si exprime iubirea

1
De Denisa Toma
30 sept. 2022

Unii barbati reusesc sa exprime foarte usor ceea ce simt. Fie prin cuvinte, fie prin gesturi pline de afectiune. Insa multi altii nu sunt capabili sa-si arate iubirea.

Poate pentru ca se tem sa isi expuna sentimentele sau pentru ca pur si simplu considera ca femeia de langa ei ar trebui sa stie sau sa intuiasca ce simt ei. Desi este dificil sa ai o relatie cu un astfel de barbat, faptul ca nu se pricepe sa-si arate sentimentele nu inseamna ca nu te iubeste.

Iata care sunt cele trei zodii de barbati care nu stiu sa-si exprime iubirea:

Gemeni

Desi comunicarea este punctul lor forte, barbatii din zodia Gemeni nu se pricep sa-si arate afectiunea. Emotiile sunt un subiect tabu pentru acesti nativi, care de obicei pun accent pe logica si rationamente. Se intampla rar ca un barbat din zodia Gemeni sa faca declaratii de dragoste sau gesturi deosebit de romantice.

5 zodii pentru care sexul e mai important decat dragostea: Berbecii nu au nevoie decat de contact vizual

Vor face acest lucru numai atunci cand simt ca este absolut necesar, precum intr-un moment de cumpana al relatiei. Dar chiar daca nu reuseste sa-si arate cu usurinta sentimentele sau sa-si exprime deschis emotiile, iti vei da seama cu siguranta atunci cand un barbat din zodia Gemeni este indragostit de tine. Va face tot ce se poate pentru a fi mereu in preajma ta si va vorbi fara oprire, cu scopul de a te impresiona.

Fecioara

O alta zodie care are dificultati in exprimarea sentimentelor este Fecioara. Nativii acestei zodii nu spun deschis ceea ce simt, dar cu toate acestea reusesc sa-si arate iubirea prin gesturi pe care ei le considera pline de afectiune.

3 perechi zodiacale cu cea mai profunda legatura. Nu se vor desparti niciodata

De exemplu, ar putea sa-ti organizeze perfect programul, sa-ti dea sfaturi de cariera sau sa-ti analizeze cu atentie dieta si sa-ti recomande un regim sanatos. Desi par dificil de descifrat la prima vedere, toate acestea sunt moduri in care barbatul din zodia Fecioara iti arata ca te iubeste.

Varsator

O zodie de aer, guvernata de Uranus, Varsatorul este recunoscut pentru dificultatea sa de a-si arata sentimentele. Nativii din Varsator imbina perfect spiritul artistic cu latura rationala, dar una dintre slabicunile lor este ignorarea emotiilor.

Top 3 zodii care nu isi arata niciodata suferinta

Chiar daca au sentimente profunde, barbatii din zodia Varsator prefera sa le reprime si sa se comporte ca si cum nu ar exista. Din aceasta cauza se pot confrunta cu dificultati in plan sentimental. Sunt considerati nepasatori si reci, desi adevarul este cu totul altul. Nativii acestei zodii reusesc sa-si deschida cu adevarat sufletul numai atunci cand isi gasesc marea iubire.

Foto: depositphotos.com