3 semne zodiacale care trebuie sa invete sa fie mai blande cu ele

1
De Cristina Tudor
15 nov. 2022

Daca nu o faci tu… cine crezi ca o va face? Alege sa fii blanda cu inima ta.

Acorda atentie sufletului tau. Invata sa ai mai multa grija de tine inainte de a avea grija de altii.

Iata care sunt acele semne zodiacale care trebuie sa invete sa fie mai blande cu ele:

Rac

Draga mea, invata sa iti protejezi sufletul. Nu poti fi acolo pentru toti cei care au nevoie de tine. Nu te poti lasa pe tine pentru a avea grija de altii. Chiar daca vrei sa protejezi fiecare membru al familiei, fiecare prieten apropiat, fiecare om drag care iti cere ajutorul, nu este sanatos pentru tine sa uiti de inima ta. Nu poti alerga oricand cineva are nevoie de tine… pentru ca o vei lua razna.

Salvarea ta depinde numai si numai de tine. Nu esti mama tuturor. Nu poti suferi atat de mult din cauza altor oameni. Nu te poti pedepsi atunci cand o persoana draga o ia pe un drum gresit. Nu poti rezolva problemele altor oameni chiar daca tu vrei cu disperare sa ii vezi fericiti.

Trebuie sa inveti sa accepti ca fiecare om are propria viata. Asadar, fa un pas in spate si concentreaza-te pe ceea ce traiesti tu, pe cine esti, pe ce vrei sa devii, pe visurile si dorintele tale. Incearca sa fii blanda cu tine.

Pesti

Stii ce se spune despre tine? Ca intotdeauna analizezi mult prea in detaliu lucrurile, te concentrezi pe tot ce este negativ si faci tot posibilul sa ii multumesti pe oamenii din jurul tau. Iti doresti din tot sufletul sa ii vezi pe cei dragi fericiti si aproape ca simti ca este vina ta daca ei sunt suparati.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com