4 zodii care in sfarsit vor primi respectul pe care il merita in aceasta primavara

1
De Cristiana Astefanoaiei
21 mart. 2023

Primavara este sezonul schimbarii si nu doar din punct de vedere calendaristic, ci si astrologic. Incepe un nou an zodiacal, iar acest lucru aduce vesti foarte bune.

Pentru patru zodii, acest lucru inseamna ca li se schimba statutul si au parte de realizari. Fie ca vorbim despre planul personal sau profesional, totul merge in directia buna.

Se incheie sezonul Pestilor, soarele ajunge in zodia Berbec, iar noul an astrologic incepe, odata cu echinoctiul de primavara.

Miscarile retrograde ale planetelor au luat o pauza, iar acum toate se afla in mers direct.

Marte in Gemeni face o conjunctie interesanta cu Neptun in Pesti, aducand un aer de schimbare la modul in care comunicam, dar si pentru cum ne raportam la cei din jur.

Astrologie: Cum iti influenteaza planeta Marte viata sentimentala, in functie de zodie

Pluto in Varsator semnifica o schimbare majora, cu impact pentru urmatorii 20 de ani.

Toate acestea la un loc aduc vesti bune pentru 4 zodii! Ele primesc, in sfarsit, ce si-au dorit de la viata.

Berbec

Dupa o perioada dificila in viata ta, lucrurile revin pe un fagas favorabil in urmatoarele luni de zile. Primavara iti aduce un nou statut la locul de munca, pentru ca esti una dintre zodiile avantajate pe planul carierei. Pana la final de an, cariera ta va fi pe cele mai inalte culmi. Acest lucru va atrage si noi relatii sociale, in cadrul carora vei primi respectul pe care il meriti.

Vei fi mai rabdatoare dar si mai categorica in ceea ce priveste parerile tale, reusind astfel sa echilibrezi comunicarea cu cei din jur.

Gemeni

Primesti in sfarsit validarea si respectul oamenilor din jur. Ultimii ani au fost mai grei in ceea ce priveste comunicarea, iar relatiile cu cei din jur au fost deficitare. Acum, lucrurile vor sta cu totul altfel si vei fi mai deschisa spre socializare si a lega conexiuni cu cei din jur.

Inteligenta ta si talentul de a deschide subiecte interesante si amuzante vor fi extrem de admirate in acest sezon.

Scorpion

Esti una dintre zodiile avantajate de tranzitul lui Saturn in zodia Pesti, care iti aduce mari realizari in plan profesional. In cazul in care doreai sa faci o schimbare in cariera sau sa ceri promovare/marire de salariu, in aceasta primavara poti sa o faci cu incredere.

Cum te va influenta Saturn in Pesti. Pana in 2026 vom trai sub influenta acestui eveniment astrologic puternic

Urmeaza cateva luni in care ai mare succes, iar acest lucru atrage si aprecierea oamenilor din jur.

Pesti

Sezonul tau s-a incheiat, la fel si procesul de vindecare care a avut loc in ultima perioada. Pentru tine, urmeaza o perioada in care vei fi mai respectata in plan personal, caci reusesti sa-ti exprimi sentimentele sincer si deschis. Legaturile tale cu oamenii din jur vor deveni mai pline de semnificatie si acest lucru iti aduce implinirea pe care ai dorit-o mereu.

Patru zodii care se vor vindeca emotional si spiritual in urmatoarea perioada. Primavara e sezonul lor de renastere

O sa te bucuri de o primavara minunata, in special in ceea ce priveste familia si cei mai apropiati prieteni.

Foto: pexels.com