4 zodii vor avea inima franta in ultimele zile din luna martie. Pana la 1 aprilie se despart

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 mart. 2023

Ultimele zile din luna martie vin cu vesti destul de triste pentru 4 zodii, care vor avea mari probleme in dragoste.

Aerul de primavara aduce schimbarea, iar pentru acesti nativi s-ar putea sa fie fix imboldul de care aveau nevoie pentru a rupe o relatie care nu mai functiona.

Acum ca Pluton s-a mutat in Varsator, incepand un nou ciclu de 20 de ani, iar Marte si-a incheiat sederea de sapte luni in Gemeni, impreuna cu puternicul portal asociat cu Luna Noua din Berbec, este un moment de claritate pentru toata lumea. In urmatoarele zile, vin schimbari importante in vietile celor pregatiti sa le primeasca.

4 zodii vor avea inima franta

Horoscopul dragostei pentru saptamana 27 martie – 2 aprilie 2023. Berbecul are parte de certuri

Fecioara

Saptamana aceasta ai de-a face cu o multime de energii conflictuale. Nu mai tolerezi nimic din ceea ce simti ca iti secatuieste energia si pozitivitatea si chiar iti afecteaza sanatatea. Saptamana aceasta Saturn in Pesti face si trigon cu Marte in Rac, ceea ce creeaza o dorinta de a merge pana la capat in a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat pentru tine si pentru viata ta.

Intri intr-o perioada centrata pe vindecarea ta datorita lui Pluton in Varsator, ceea ce inseamna ca a ramane in acele relatii dezechilibrate si nesanatoase nu mai este o optiune.

Capricorn

Printre cele 4 zodii ce vor avea inima franta se numara si semnul tau. Saptamana aceasta, nu numai ca te acomodezi cu noua energie a lui Pluton, care a iesit pentru prima data din semnul tau, dar Luna din primul sfert are loc si in Rac. In acest moment, este extrem de posibili ca toti cei care sunt Capricorni sa treaca printr-un final sau o tranzitie dramatica a relatiei lor.

Acest lucru se datoreaza faptului ca Pluton in cadrul semnului tau zodiacal a lucrat pentru a demonta convingerile care nu mai rezoneaza sau nu au rezonat niciodata cu adevarat, iar atunci cand acest lucru se intampla, de multe ori, relatia ta romantica se schimba in mod inevitabil.

Horoscopul saptamanii 27 martie – 2 aprilie. Sagetatorul are parte de o intalnire predestinata

Gemeni

Marte, planeta actiunii, a ambitiei si a schimbarii, si-a incheiat recent sederea de sapte luni in semnul tau si in prima casa, deoarece s-a mutat in Rac. Racul iti guverneaza a doua casa a valorii, care, in ceea ce priveste dragostea, te ajuta sa vezi cine este benefic pentru viata ta si cine nu este. In aceste ultime zile din luna martie ar trebui sa te simti, in sfarsit, libera sa decizi ce vrei pentru tine si sa fii optimista in ceea ce priveste viitorul tau.

Ai rabdare, iar lucrurile se vor aranja in cel mai bun mod pentru tine, chiar daca acum ai inima franta.

Berbec

Pluton in Varsator va schimba orientarea pe sectorul prieteniilor si pe cel social, care este a unsprezecea ta casa, ceea ce inseamna ca acesta va fi domeniul din viata ta in care trebuie sa investesti si sa aduci schimbari. Dar, ca parte a unei povesti mai mari, Jupiter in semnul tau zodiacal si in prima casa te ajuta sa te extinzi si sa ai incredere in sinele tau interior pentru a face schimbarile pe care le cauti.

Zodiile predispuse sa se trezeasca intr-un adevarat triunghi amoros

Pe masura ce incepi sa revii la puterea ta si sa inveti mai multe despre cine esti, vei vedea lucrurile dintr-o perspectiva unica. Atunci vei reusi sa gasesti si o relatie care este cu adevarat in concordanta cu tine.

Foto: Freepik.com