Zodiile predispuse sa se trezeasca intr-un adevarat triunghi amoros

1
De Alice Papuc
28 mart. 2023

Vei fi surprinsa sa afli ca triunghiurile amoroase nu sunt doar o chestiune demna de telenovele.

Vei fi chiar mai surprinsa sa afli ca aceste zodii sunt predispuse, prin natura lor, sa se trezeasca intr-un adevarat triunghi amoros. Da, astrologia poate influenta chiar si aceste aspecte.

Superstitii si talismane norocoase ale vedetelor. Heidi Klum isi poarta dintii de lapte cu ea in calatorii

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Gemenii au tendinta de a deveni adevarati „playboy.” Sunt persoane fermecatoare, sarmante si care apreciaza libertatea. Le place varietatea si au tendinta de a se „juca” mai mult decat este cazul. Sunt cu adevarat predispusi sa fie parte a unui triunghi amoros, obisnuind sa iasa cu mai multe persoane in acelasi timp.

Acest fapt poate fi explicat prin natura lor duala, cat si a nevoii constante de stimulare mentala. Atunci cand partenera nu le trezeste suficient interesul, ei tind sa plece. Este distractiv sa te afli in preajma lor, fiind persoane extrem de placute, insa lucrurile se complica atunci cand sunt implicate sentimentele. Este important ca Gemenii sa fie sinceri si deschisi, sa comunice exact ce asteptari au de la o relatie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanta au tendinta sa cantareasca in mod constant felul in care stau lucrurile. Sunt guvernati de Venus, planeta iubirii, astfel ca adora sa flirteze si sa fie indragostiti. Au probleme atunci cand trebuie sa ia o decizie importanta, astfel ca sfarsesc prin a iesi cu mai multe persoane in acelasi timp. Toate acestea sunt facute insa pentru a afla care persoana este „the one and only” pentru ei. Odata ce isi gasesc sufletul pereche, se stabilesc la casa lor, fara prea multe obiectii.

Calitati ascunse ale fiecarei zodii. Berbecul nu este pe atat de dur pe cat pretinde

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul se poate trezi in mijlocul unui triunghi amoros din mai multe motive. Cel mai important ar fi faptul ca tind sa fie persoane indisponibile din punct de vedere emotional. Prefera relatiile pasagere, iar prietenia cu beneficii tinde sa fie tot ce acestia isi doresc. Acestea fiind spuse, ajung sa se implice cu mai multe persoane in acelasi timp, iar poligamia nu reprezinta o problema pentru ei.

Foto: depositphotos.com