Superstitii si talismane norocoase ale vedetelor. Heidi Klum isi poarta dintii de lapte cu ea in calatorii

1
De Alice Papuc
27 ian. 2023

Poate ca nu te asteptai ca aceste vedete sa fie obsedate de anumite superstitii. Cu toate acestea, ele chiar au talismane norocoase pe care le poarta ori de cate ori simt nevoia.

Imi place sa citesc si sa aflu cat mai multe povesti de viata. Ador sa descopar universurile anumitor oameni si lucrurile mici, pe care nu le cunosc prea multe persoane. Acestea fiind spuse, imediat ce am gasit cartea „Recipes for Good Luck: The Superstitions, Rituals, and Practices of Extraordinary People” am stiut ca trebuie sa o citesc. Am comandat-o online si, odata ce aceasta a ajuns in posesia mea, mi-am facut o ciocolata calda si m-am apucat de lecturat. Iata ce superstitii si talismane norocoase ale vedetelor am descoperit!

Tiger Woods

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tiger Woods (@tigerwoods)

Stiai ca Tiger Woods are o culoare norocoasa? Aceasta este rosul. Campionul la golf poarta un tricou rosu in ultima zi a fiecarui turneu. El atribuie acest talisman norocos mamei sale: mama sa obisnuia sa ii spuna ca rosul este culoare lui norocoasa, cu atat mai mult pentru ca este nascut in zodia Capricornului.

5 vedete care tin un jurnal al recunostintei. Oprah Winfrey si Emma Watson au observat aceste beneficii

Jennifer Aniston

De fiecare data cand merge cu avionul, Jennifer Aniston este atenta sa paseasca mai intai cu piciorul drept. “Trebuie intotdeauna sa calc mai intai cu piciorul drept si sa ating exteriorul avionului”, a declarat frumoasa actrita intr-un interviu acordat publicatiei Insiders.

Kim Kardashian

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian are acelasi talisman norocos asemenea lui Jennifer Aniston: paseste mereu cu piciorul drept in avion. Dar Kim nu se opreste aici in ceea ce priveste talismanele, ritualurile si superstitiile. In emisiunea “Keeping Up with the Kardashians”, Kim a marturisit ca, de fiecare data cand aude o ambulanta, isi atinge parul. “Spun, de asemenea, o rugaciune pentru ca persoana sa fie bine”, a declarat Kim Kardashian.

5 vedete care folosesc legea atractiei. Au manifestat tot ce au visat!

Heidi Klum

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum are un talisman norocos cel putin neobisnuit: actrita isi tine dintii de lapte intr-o punguta. Povestea nu se opreste aici! Heidi ii poarta cu ea peste tot atunci cand considera ca are nevoie de noroc. Mai mult decat atat, Heidi a reusit sa scape punguta pe podeaua unui avion. Din fericire, povestea s-a terminat cu bine, iar Heidi si-a recuperat talismanul norocos.

Paris Hilton

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton isi pune intotdeauna o dorinta atunci cand ceasul ii indica ora 11:11. Este un lucru care, conform spuselor ei, o ajuta sa isi indeplineasca visurile. De-a lungul anilor, dorinta de la 11:11 a devenit un adevarat ritual pentru Paris Hilton.

Coafuri ale vedetelor pe care trebuie sa le incerci in 2023

Taylor Swift

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Taylor Swift nu a tinut niciodata secret faptul ca 13 este numarul ei norocos. “M-am nascut pe 13. Am implinit varsta de 13 ani vineri, 13. Primul meu hit a avut o introducere de 13 secunde. De fiecare data cand am castigat un premiu, am fost asezata fie pe locul 13, pe randul 13, pe sectiunea 13 sau pe randul M, care este a 13-a litera a alfabetului”. Practic, ori de cate ori intalneste cifra 13, Taylor Swift are un adevarat talisman norocos, un indiciu ca urmeaza sa se petreaca un lucru bun in viata sa.

Foto: depositphotos.com