Joe Jonas spera ca fanii lui Taylor Swift l-au iertat pentru modul in care a parasit-o

1
De Maria Constantin
15 iun. 2023

Artistul american este constient ca felul in care i-a spus adio vedetei nu le-a picat bine fanilor acesteia.

Se zvoneste ca Taylor Swift tocmai a iesit dintr-un flirt pasional cu Matt Healy, iar Joe Jonas are o casnicie fericita cu actrita Sophie Turner, cu care are doua fiice. Insa Joe si Taylor au un trecut comun care nu s-a incheiat in cele mai bune conditii.

Cei doi au fost impreuna pentru cateva luni in 2008, cand Joe a urmarit-o pe cantareata americana la unul dintre concertele sale. Ei au fost fotografiati impreuna luna urmatoare, la MTV Video Music Awards, insa dupa cateva luni, intr-un interviu pentru „The Ellen Degeneres Show”, cantareata a confirmat ca s-au despartit, scrie Marie Claire.

„Cand voi gasi persoana potrivita pentru mine, va fi minunat, iar cand ma voi uita la acea persoana nici nu voi mai putea sa-mi amintesc de baiatul care s-a despartit de mine prin telefon in 25 de secunde cand aveam 18 ani”, a spus ea atunci.

Artista a evocat acest episod in piesa „Forever & Always” de pe albumul „Fearless”.

15 ani mai tarziu, Joe a recunoscut ca asa a fost si spera ca fanii lui Taylor, cunoscuti drept „Swifties”, nu-i poarta pica, relateaza Marie Claire. El a spus in podcastul „Armchair Expert”, realizat de Dax Shepard, ca au trecut „multi, multi ani de atunci” si a adaugat ca are o relatie „cool” cu Taylor.

El a vorbit apoi despre fanii vedetei: „Indraznesc sa ma gandesc ca ma plac. Nimeni nu se pune cu Swifties, nu-i asa?”.

Taylor Swift isi doreste o relatie „echilibrata” si „normala” cu Joe Alwyn

Joe a adaugat ca intelege de ce fanii ii iau apararea: „Noi nu avem o porecla pentru fanii nostri, dar… am inteles. Intelegem ca sunt pasionati de vedetele lor si sunt protectori, la modul: ‘E artista mea preferata, cum indraznesti!'”.

In 2019, la 11 ani dupa ce Taylor Swift a dezvaluit ca Joe a anuntat-o la telefon ca o paraseste, Taylor i-a spus lui Ellen Degeneres ca in adolescenta sa cel mai mare act de rebeliune a fost „cand l-am facut praf pe Joe Jonas in emisiunea ta. A fost prea de tot. Da, a fost prea de tot. Aveam 18 ani. Acum radem de asta (…)”, a povestit ea.

Foto: depositphotos.com