Sfatul surprinzator pe care Taylor Swift i l-a dat colegei sale, Halsey

1
De Maria Constantin
28 nov. 2019

Desi sunt total diferite si par mai inclinate spre rivalitate decat spre colaborare, cele doua artiste se respecta si se sustin reciproc. Taylor Swift i-a dat un sfat pretios colegei sale.

Nu sunt rivale, nu sunt nici prietene. Si totusi, Taylor Swift si Halsey nu sunt doua nume pe care te astepti sa le vezi alaturate; muzica lor difera, stilul lor difera, dar amandoua sunt foarte talentate, noteaza Showbiz Cheat Sheet.

Recent, Halsey a declarat ca isi doreste sa colaboreze cu Taylor Swift si ca ii place albumul recent al acesteia, „Lover”. Fanii ar fi incantati de o relatie profesionala intre cele doua vedete si toata lumea ar avea de castigat dintr-o asemenea colaborare, noteaza publicatia citata.

De ce are dreptate Taylor Swift

Intr-un interviu publicat de Elle Australia, Halsey s-a declarat speriata de asa-numita „cultura cancel”. Acest curent este raspandit pe retelele de socializare de mase de oameni care se grabesc sa judece si sa acuze persoane publice fara sa filtreze informatiile si fara sa-si puna intrebari.

„Cred ca noi trebuie sa determinam oamenii sa-si asume responsabilitatea cand au o platforma pe care sa se exprime. Poate fi frustrant cand oamenii ajung sa faca niste lucruri pe care nu le inteleg fiindca le e teama ca vor fi atacati pentru ca n-au spus destule”, a spus ea. „Trebuie sa fie ceva real, altfel faci mai mult rau decat bine”, a adaugat cantareata in varsta de 25 de ani.

 

View this post on Instagram

 

thank you @elleaus 🖤 shot beautifully by @kaizfeng

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Desi nu si-a ascuns traumele din trecut, Halsey stie ca exista unele limite peste care nu trebuie sa treaca.

Si ca, in fond, rolul ei nu este sa rezolve toate problemele. „Daca m-as apuca sa explic tot ce se intampla in lume chiar acum, n-as mai fi cantareata”, a spus ea, adaugand ca urmeaza sfatul pe care i l-a dat colega sa. „Eu si Taylor Swift am vorbit odata despre rolul nostru ca femei in cultura pop si ea mi-a zis: ‘Noi nu suntem gladiatori, suntem cantarete'”, a marturisit artista.

Remediul natural care o ajuta pe Taylor Swift sa faca fata perioadelor de stres

Taylor Swift are dreptate, subliniaza Showbiz Cheat Sheet – este important sa te ridici si sa lupti pentru ceea ce crezi, ceea ce Halsey cu siguranta face, dar e la fel de important sa stii si cand sa te opresti. In viata este crucial sa te concentrezi pe ceea ce poti si te pricepi sa faci mai bine. Pentru Halsey si Swift, acest lucru este muzica.

Halsey o sustine pe Taylor Swift

Halsey i-a intors acest sfat declarandu-si sustinerea pentru Taylor in lupta ei cu conducerea casei de discuri Big Machine, pe care a acuzat-o ca i-a interzis sa cante melodii mai vechi pe scena ceremoniei American Music Awards. „Nu numai ca ne uitam la un film de afaceri oribil (…). Asta e o pedeapsa. Cineva spera sa o faca sa nu mai vorbeasca despre anumite lucruri, trantindu-i asta pe cap”, a scris ea intr-o postare pe Instagram Story.

„Acesti oameni sunt protejati pentru ca inspira complicitate si frica. Se bazeaza pe iluzia ca oamenii nu o vor sustine. Si ca lumea va zice ca ea a avut o reactie exagerata. Dar nu va fi deloc asa. Gratia si rabdarea ei o fac artistul deceniului”, a conchis Halsey.

Foto: Getty Images.