Taylor Swift ii ataca dur pe Kanye West si Kim Kardashian: „Mizeria iese mereu afara”

1
De Maria Constantin
8 dec. 2023

Vedeta pop a marturisit cat de mult a afectat-o mental disputa din 2016 cu Kanye West si Kim Kardashian.

Cantareata in varsta de 33 de ani, desemnata de TIME „Persoana anului 2023”, a vorbit intr-un interviu pentru aceasta publicatie despre conflictul din 2016 cu Kanye West (43 de ani). Acesta era pe atunci sotul lui Kim Kardashian (43 de ani), si a scris un cantec care includea versuri vulgare despre Swift.

Rapperul a sustinut ca Taylor si-a dat acordul pentru aceasta mentionare la adresa ei, dar, dupa ce Tylor a negat, Kim a intervenit si ea si a publicat ceea ce vedeta pop a descris ca fiind „o convorbire telefonica inregistrata ilegal” între cei doi, care i-a facut pe fani sa creada contrariul, relateaza People.

Taylor Swift a explicat ca acest episod si reactia publicului au facut-o sa simta ca venise sfarsitul carierei sale si a doborat-o psihologic pana la un nivel la care nu a mai fost vreodata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

„Sa fie clar – mi s-a furat cariera”, a spus cantareata. „Ai o chestie complet fabricata, intr-un apel telefonic inregistrat ilegal, pe care Kim Kardashian l-a editat si apoi a iesit sa le spuna tuturor ca am fost o mincinoasa”, a continuat ea.

„M-am mutat intr-o tara straina. Un an de zile n-am plecat dintr-o casa inchiriata. Mi-era teama sa mai raspund la telefon. I-am respins pe cei mai multi oameni din viata mea fiindca nu mai aveam incredere in nimeni. Mi-a fost foarte, foarte greu”, a spus vedeta.

Taylor Swift si Blake Lively, o prietenie cum rar vezi intre vedete. Ce s-a aflat despre cele doua staruri

Chiar inaintea disputei cu West si Kardashian, artista a dezvaluit ca trecerea printr-un moment vulnerabil al carierei sale, dupa ce unele voci sustineau ca a fost mediatizata excesiv in anii de dupa lansarea albumului „1989”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Ea a raspuns la acel conflict prin lansarea albumului „Reputation”, dar a trebuit sa faca fata reactiei pe care a primit-o. „Am crezut ca acel moment ma va defini negativ pentru tot restul vietii”, a spus cantareata.

Taylor Swift a mai spus pentru TIME ca a invatat atunci sa se concentreze pe munca ei si sa se mentina ca artista: „Am grija sa fiu recunoscatoare in fiecare clipa ca pot sa fac asta la acest nivel, fiindca mi-a fost luata inainte. Am invatat un lucru: raspunsul la orice se intampla, ca e bine sau rau, e sa continui sa fac ce am de facut. Sa continui sa fac arta.”

„Dar am invatat si ca nu are rost sa te straduiesti sa-ti bagi in seama dusmanii. Mizeria iese mereu singura afara”, a spus cantareata, facand o referire dura la Kanye West si Kim Kardashian.

Foto: Instagram/Taylor Swift