Celine Dion, aparitie surpriza la Premiile Grammy 2024. Cantareata, care sufera de sindromul persoanei rigide, a fost insotita de fiul sau

1
De Georgiana Dorobantu
6 feb. 2024

Celine Dion si-a surprins fanii cu o aparitie la gala Premiilor Grammy 2024, in ciuda afectiunii grave de care sufera.

Cantareata in varsta de 55 de ani, care a renuntat la cariera si aparitiile publice din cauza sindromului persoanei rigide, afectiunea neurologica incurabila de care sufera, a fost vizibil emotionata pe scena. Ea a fost ajutata sa urce pe scena de fiul sau cel mare, Rene-Charles Angelil, in varsta de 23 de ani.

Celine Dion a oferit premiul Albumul Anului, castigat de cantareata Taylor Swift

„Va multumesc tuturor! Si eu va iubesc. Sunteti foarte frumosi. Cand spun ca ma bucur ca sunt aici, o spun cu adevarat din inima”, a spus Celine.

„Cei care au fost binecuvantati sa fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie sa ia niciodata de bune iubirea si bucuria imense pe care muzica le aduce in vietile noastre si ale oamenilor din intreaga lume”, a continuat artista.

Celine Dion va lansa un documentar despre lupta sa cu sindromul persoanei rigide, boala neurologica grava de care sufera

„Iar acum imi face mare placere sa ofer un premiu Grammy pe care doua legenede – Diana Ross si Sting – mi l-au oferit si mie in urma cu 27 de ani. Acestia sunt nominalizatii pentru albumul anului”, a declarat cantareata.

Ea a anuntat apoi ca albumul „Midnights” al lui Taylor Swift este albumul anului. Swift a intrat astfel in istorie, castigand acest trofeu pentru a patra oara.

„A fost ciudat ca Taylor Swift a ignorat-o complet pe Celine Dion”

Celine Dion i-a oferit premiul, dar fanii au remarcat ca Taylor Swift nu i-a multumit si nu a facut contact vizual cu artista canadiana, grabindu-se sa celebreze momentul cu colaboratorii sai.

Cu toate acestea, cele doua s-au fotografiat si s-au imbratisat mai tarziu, in culise.

„Taylor Swift nici macar nu a imbratisat-o si nu a bagat-o in seama pe Celine Dion. Nu pot suporta asta”, a scris un fan suparat pe social media.

10 femei celebre care au luptat mult pentru a deveni mame. Celine Dion a facut 7 proceduri FIV

„A fost ciudat ca Taylor Swift a ignorat-o complet pe Celine Dion, de parca ar fi fost un model oarecare care i-a dat trofeul. A castigat acest premiu de alte trei ori si s-a comportat ca o profesionista. Dar sa ignori un star, care se confrunta cu atat de multe? Urat”, a comentat un alt user.

„Ca o persoana care a aparat-o intotdeauna pe Taylor, pot sa spun ca nu o pot apara acum. Nu a bagat-o in seama pe Celine absolut deloc”, a scris o alta persoana.

Cantareata a anuntat ca a realizat un documentar numit „I Am: Celine Dion”

Celine a anuntat in decembrie 2022 ca a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, o afectiune neurologica extrem de rara care face ca muschii trunchiului si membrelor sa devina rigizi, provocand spasme dureroase. Ea a dezvaluit la acea vreme ca va renunta la cantat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Recent, cantareata a anuntat ca a realizat un documentar numit „I Am: Celine Dion”, filmat pe o perioada de un an, in care este surprinsa lupta sa cu boala, precum si incercarea de a-si continua viata si cariera in ciuda diagnosticului primit. Ea a adaugat ca scopul documentarului este de a atrage atentia asupra acestei afectiuni grave.

Top 10 cele mai bune piese ale lui Celine Dion

„Ultimii ani au fost o provocare pentru mine – calatoria de la a descoperi afectiunea mea pana la a invata cum sa traiesc cu ea si cum sa o gestionez, dar in acelasi timp sa nu o las sa ma defineasca”, a scris vedeta intr-o posare pe Instagram.

„Pe masura ce drumul de a-mi relua cariera continua, am realizat cat de mult mi-a lipsit sa imi pot vedea fanii. In timpul absentei, am decis ca vreau sa documentez aceasta parte a vietii mele, pentru a atrage atentia asupra acestei afectiuni putin cunoscute si a-i ajuta pe cei care au acelasi diagnostic”, a continuat artista.

Foto: Instagram/Celine Dion