Celine Dion va lansa un documentar despre lupta sa cu sindromul persoanei rigide, boala neurologica grava de care sufera

1
De Georgiana Dorobantu
1 feb. 2024

Este de asteptat ca documentarul sa arate „procesul creativ al lui Celine”, iar in acelasi timp sa ofere „o incursiune unica in viata sa de familie”.

Dupa ce Celine Dion a dezvaluit ca se lupta cu sindromul persoanei rigide (intepenite), multi fani au fost ingrijorati pentru starea ei de sanatate, iar si mai multe persoane s-au intrebat ce este, de fapt, aceasta afectiune.

Toata lumea va putea vedea ce inseamna aceasta boala neurologica, dar si modul in care cantareata canadiana isi duce viata departe de scena, odata cu lansarea documentarului „I Am: Celine Dion”.

10 femei celebre care au luptat mult pentru a deveni mame. Celine Dion a facut 7 proceduri FIV

Documentarul va oferi detalii despre ce se intampla in viata lui Celine, pe masura ce se confrunta cu sindromul persoanei rigide.

Ea a dezvaluit ca sufera de aceasta problema neurologica in decembrie 2022, iar de atunci nu a mai avut nicio aparitie publica. La finalul anului trecut, Claudette, sora lui Celine, a declarat ca starea cantaretei nu da semne de imbunatatire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

„Ultimii ani au fost o provocare pentru mine”, a spus Celine intr-o declaratie publicata de E! News. „Calatoria de la a descoperi afectiunea mea pana la a invata cum sa traiesc cu ea si sa o gestionez, dar sa nu o las sa ma defineasca”, a continuat starul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

„Pe masura ce drumul de a-mi relua cariera continua, am realizat cat de mult mi-a lipsit sa imi pot vedea fanii. In timpul acestei absente, am decis ca vreau sa documentez aceasta parte a vietii mele, pentru a atrage atentia asupra acestei afectiuni putin cunoscute, pentru a-i ajuta pe cei care au acest diagnostic”, se mai arata in declaratia facuta de artista.

Afectiunea neurologica a lui Celine Dion s-a inrautatit

 

Studiourile Amazon MGM au achizitionat documentarul „I Am: Celine Dion”, dar nu au facut publica data la care va fi lansat. Potrivit publicatiei E!, este de asteptat ca documentarul sa arate „procesul creativ al lui Celine”, iar in acelasi timp sa ofere o incursiune unica in viata sa de familie.

Top 10 cele mai bune piese ale lui Celine Dion

Claudette a dezvaluit ca Celine si-a pierdut controlul asupra unor grupe de muschi, dar nu a oferit alte detalii cu privire la tratamentul pe care il urmeaza sora sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

„Nu are control asupra muschilor sai. Ce imi frange inima este faptul ca ea a fost intotdeauna disciplinata. A muncit intotdeauna foarte mult”, a declarat sora cantaretei.

Celine Dion, fotografie rara cu cei trei fii, la una dintre putinele aparitii publice din ultimii ani

Cu toate acestea, in decembrie 2022, Dion a impartasit un mesaj pozitiv cu fanii sai. Ca urmare a diagnosticului pe care l-a primit, ea si-a anulat oficial turneul mondial Courage World Tour, dar a continuat sa lupte pentru a-si imbunatati starea de sanatate si a petrecere mai mult timp cu cei trei fii ai sai, René-Charles, Nelson si Eddy.

„Am speranta ca ma aflu pe drumul refacerii”, a scris cantareata la acea vreme intr-o postare pe Instagram.

Foto: Instagram/Celine Dion