Celine Dion se confrunta cu o afectiune misterioasa: Si-a anulat concertele pana in martie 2022

1
De Cristina Tudor
21 oct. 2021

Celine Dion si-a anulat recitalurile pe care trebuia sa le sustina in lunile noiembrie, ianuarie si februarie la sala The Theatre din cadrul Resorts World din Las Vegas, Statele Unite.

Cantareata canadiana se confrunta spasme musculare dureroase care o impiedica sa urce pe scena.

Revenirea sa in Las Vegas a fost amanata pe o perioada nedefinita din cauza unor „simptome medicale neprevazute” care includ spasme musculare, se arata in declaratia oficiala trimisa de reprezentantii sai, citata de People.

Celine, in varsta de 53 de ani, a declarat ca „are inima franta” din cauza faptului ca trebuie sa amane concertele pe care ar fi trebuit sa le sustina la hotelul din Las Vegas inaugurat in luna iunie a acestui an.

Starul va trebui sa renunte la 21 de recitaluri programate in perioada 5-10 noiembrie si 19 ianuarie – 5 februarie pentru ca sufera de „spasme musculare severe si persistente”, care o impiedica sa cante.

Desi este evaluata si tratata de echipa sa medicala, spasmele musculare nu i-au permis cantaretei sa participe la repetitiile pentru show-urile programate.

„Inima mea este franta din aceasta cauza. Eu si echipa mea am muncit la noul show in ultimele opt luni si nu pot exprima in cuvinte cat de mult ma intristeaza faptul ca nu vom putea incepe in noiembrie. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas si AEG au muncit mult sa pregateasca aceasta noua sala, care este minunata”, a declarat Celine Dion.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@celinedion