Celine Dion, fotografie rara cu cei trei fii, la una dintre putinele aparitii publice din ultimii ani

1
De Cristiana Astefanoaiei
16 nov. 2023

Celine Dion este un superstar, dar considera ca rolul ei de mama este cel mai mare „privilegiu”.

Cantareata si regretatul ei sot, René Angélil, au impreuna trei fii: René-Charles, 22 de ani, si gemenii Nelson si Eddy, 13 ani. Angélil a murit in 2016 din cauza cancerului, iar de atunci, Dion si fiii ei au fost extrem de apropiati.

Anul trecut, cantareata a facut public diagnosticul sau cu sindromul persoanei rigide, o afectiune neurologica care este rara si incurabila. Aceasta afectiune poate duce la spasme musculare atroce si are impact asupra sistemului nervos central, mai exact asupra creierului si maduvei spinarii.

Artista si-a anulat toate concertele si turneele, retragandu-se din viata publica. De atunci, aparitiile sale au fost extrem de rare.

Acum cateva zile, fanii s-au bucurat cand au vazut ca a participat la un meci de hochei, alaturi de cei trei fii ai sai.

Eu si baietii mei ne-am distrat de minune in vizita cu Montreal Canadiens dupa meciul de hochei cu Vegas Golden Knights din Las Vegas. Au jucat atat de bine, ce meci!!! Va multumim ca v-ati intalnit cu noi dupa meci, baieti! A fost ceva memorabil pentru noi toti. Sa aveti un sezon minunat!”, a scris pe Instagram Celine Dion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Celine Dion a fost diagnosticata cu o boala neurologica incurabila. Cantareata si-ar putea pierde vocea pentru totdeauna

A trecut prin multe, iar sa o vezi asa, zambind si fiind atat de fericita… este uimitor. Stiu ca are zile bune si zile mai putin bune, dar aceasta a fost o zi foarte buna si a fost reconfortant”, a declarat pentru People Chantal Machabée, vicepresedintele departamentului de comunicare pentru hochei al echipei Canadiens.

Celine Dion are o relatie extrem de apropiata cu baietii ei

Dupa moartea sotului sau, Dion a fost sincera in legatura cu durerea familiei sale.

Ma simt extrem de norocoasa ca mama ca – este probabil lucrul de care sunt cea mai mandra – mi-am pregatit copiii pentru cum sa traiasca… cum sa traiasca fara prezenta lui. Acesta a fost destinul lui si inca ma simt extrem de norocoasa ca mi-a dat trei copii magnifici”, a declarat ea pentru Ellen DeGeneres in octombrie 2016.

10 femei celebre care au luptat mult pentru a deveni mame. Celine Dion a facut 7 proceduri FIV

In mai 2023, fiii lui Dion au fost „lumina ei” atunci cand a trebuit sa isi anuleze toate turneele pana in aprilie 2024 din cauza diagnosticului de sindromul persoanei rigide.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„Principalele ei obiective sunt intotdeauna fiii ei si cantatul. Ea este cea mai altruista si grijulie persoana. Celine isi iubeste atat de mult baietii. Ei ii ofera tot sprijinul si dragostea de care are nevoie”, a declarat o sursa apropiata pentru PEOPLE.

Foto: depositphotos.com