Heidi Klum nu rabda de foame: „Nu credeti tot ce cititi, nu numar caloriile”

1
De Maria Constantin
6 sept. 2023

Vedeta neaga speculatiile conform carora ar numara caloriile cand mananca. Nu a facut niciodata asta si nu vrea sa devina o sursa nociva de inspiratie, precizeaza ea.

Heidi Klum a transmis pe Instagram ca informatiile potrivit carora ar consuma doar 900 de calorii pe zi, cu mult sub necesarul recomandat de 2.200 de calorii pe zi pentru o femeie activa de varsta ei, sunt total false, scrie People.

Modelul in varsta de 50 de ani a spus ca nu pune accent pe calorii atunci cand mananca. „Tocmai am ajuns acasa si niste prieteni mi-au trimis aceste articole cum ca mananc doar 900 de calorii. Vreau sa va spun ca nu mi-am numarat niciodata in viata mea caloriile si sa nu credeti tot ce cititi. Deci, nu-mi numar caloriile”, a precizat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Klum a explicat cum au aparut zvonurile pe aceasta tema: „Cineva m-a intrebat cat cantaresc, am urcat pe cantar si i-am aratat si nu stiu, s-a facut legatura cu asta si au scris o gramada de minciuni. Unii doar inventeaza povesti. Cineva scrie si pe urma toti sar sa citeasca”, a comentat ea.

Vedeta a precizat ca o dieta de numai 900 de calorii nu este sanatoasa si ca astfel de informatii false ar putea determina multe persoane sa incerce un regim nesanatos. „E foarte trist, fiindca, stiti, oamenii citesc asa ceva si pot sa o urmeze, iar asta nu e bine pentru ei”.

Fiica lui Heidi Klum a postat pe Instagram un selfie in care arata problemele ei cu acneea

Nu este prima oara cand afirmatiile pe care Heidi Klum le face pe Instagram ajung in centrul atentiei. Ea a explicat anterior ca a decis sa blocheze comentariile de pe contul sau, urmarit de 11,3 milioane de persoane, pentru a-si proteja sanatatea mintala.

„Nu cred ca e frumos uneori ce au oamenii de zis si ma gandesc ca nu-i bine sa fii influentat de ceea ce spune lumea. Asta te face sa nu mai faci ceea ce simti tu, ceea ce vrei. Si ma simt mai libera asa”, a explicat ea.

„Evident ca sunt trista pentru toti fanii cu care nu mai pot vorbi, dar, din pacate, acum este prea multa ura”, a transmis Klum.

Foto: depositphotos.com