Heidi Klum are un motiv strategic pentru care „arata multa piele” in fotografii

1
De Maria Constantin
29 sept. 2023

Contul de Instagram al modelului este plin de imagini topless. Supermodelul german a explicat de ce posteaza un continut atat de indraznet.

La 50 de ani, Heidi Klum nu ezita sa se pozeze si sa se filmeze in ipostaze provocatoare. Ea a spus pentru People ca face asta dintr-un motiv simplu.

„Ma simt super confortabil dezbracata acum. Am ajuns pana acolo incat copiii imi zic ‘Mama, urmeaza sa vina un prieten la mine’. Cum vine cineva, pun bluza pe mine”, a marturisit ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

„Dar daca nu e nimeni, iar soarele e sus, fesele afara! Nu-mi plac dungile de bronz, fiindca port foarte multe tinute diferite. Nu vreau sa mai am dungi nicaieri din cauza bronzului. E ceva foarte strategic”, a explicat Heidi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Vedeta care face parte din juriul show-ului TV „America’s Got Talent” (AGT) si a aparut pe coperta editiei de vara 2023 a revistei People StyleWatch prefera un look mai simplu pentru aparitiile televizate, relateaza Page Six.

„Cand sunt la AGT, in cea mai mare parte a timpului stau in spatele unei pupitru, asa ca ma vad doar de la talie in sus si pe asta ma concentrez in privinta look-ului”, a spus ea.

In plus, Klum a spus ca sotul ei, Tom Kaulitz, o prefera „blonda, cu breton si fusta mini”. „Asa ca e usor de multumit”, a glumit ea.

Vedeta recunoaste, insa, ca tine mult la lucrurile din dulapul sau cu haine, pe care il considera un veritabil „tezaur”. „Mi-e foarte greu sa arunc lucruri, fiindca stiu ca o sa le mai port la un moment dat si asta fac”, a spus ea, aratand ca acest obicei nu vine din faptul ca are multi bani.

Heidi Klum nu rabda de foame: „Nu credeti tot ce cititi, nu numar caloriile”

In schimb, fiica sa, Leni Klum, in varsta de 19 ani, nu pare sa aiba aceasta problema cand se desparte de hainele pe care nu mai vrea sa le poarte. „Ei ii e foarte usor sa arunce lucrurile, poate din cauza ca nu i-a lipsit nimic. Eu la varsta ei nu am avut”, a spus Heidi.

Leni, care este eleva la colegiu si a aparut cu mama ei in doua campanii de promovare a lenjeriei Intimissimi, a spus pentru People ca profita de tendinta mamei ei de a tine de lucruri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

„Am furat, desi prefer sa zic ca ‘am imprumutat’ multe lucruri de la mama mea, dar lucrul preferat pe care ‘l-am imprumutat’ este geanta ei neagra Chanel”, a dezvaluit tanara.

Heidi Klum a vorbit pentru People si despre zvonul fals ca ar consuma doar 900 de calorii pe zi, pe care l-a negat in aceasta vara. Ea a spus ca a enervat-o povestea asta fiindca ar putea afecta sanatatea tinerelor daca ar urma acest gen de dieta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

„Nu tin socoteala caloriilor. Niciodata n-am facut-o. Intotdeauna am fost norocoasa ca n-am avut aceasta obsesie sa numar calorii”, a spus vedeta.

Foto: depositphotos.com