Barbatul Balanta are nevoie de o relatie complexa. Care sunt asteptarile acestei zodii cand vine vorba despre iubire

1

Un barbat care iubeste din tot sufletul si vrea sa primeasca acelasi lucru intr-o relatie. Balanta este un partener ideal, in special pentru cineva cu care are o compatibilitate mare.

Un barbat in zodia Balanta indragostit va avea ochi doar pentru persoana iubita. Pur si simplu radiaza in jurul partenerei sale si va face orice pentru a o face fericita.

Aceasta zodie este loiala si aduce tot ce poate mai bun in relatie, dar iata si alte aspecte la care sa te astepti cand iubesti un barbat Balanta.

Barbatul Balanta cauta pe cineva care sa il satisfaca emotional, spiritual, intelectual si fizic. Pentru ca el sa ia in considerare o relatie cu cineva, acea persoana trebuie sa iasa in evidenta din multime. Este atras de femei frumoase, cu simtul stilului si elegantei.

15 citate care descriu perfect o Balanta

Barbatul Balanta in iubire si relatii

Iubitor, cald si plin de compasiune, este unul dintre cele mai fermecatoare semne ale zodiacului. Condus de Venus, este un romantic incurabil care iubeste sa fie indragostit. Rar este singur si va alege o relatie proasta in detrimentul lipsei de relatie. Barbatul Balanta este optimist, cu o perspectiva pozitiva asupra vietii. Iubeste frumusetea, confortul si luxul, chiar si atunci cand nu si le poate permite.

Dupa cum sugereaza simbolul sau, este intr-o permanenta cautare a echilibrului si armoniei. Are un simt profund al justitiei si dreptatii. Adesea ia cauze pentru a ajuta la indreptarea greselilor lumii. El asteapta ca partenera sa preia aceleasi cauze nobile si sa ii sustina pe deplin eforturile. Acest barbat uraste confruntarea, ceea ce il face destul de usor de multumit. Pe de alta parte, poate fi foarte indecis si greu de convins sa-si formeze o opinie.

Uneori, poate fi destul de schimbator, iar sentimentele persoanei iubite s-ar putea sa fie ranite din cauza comportamentului sau. Atitudinea prietenoasa pe care o adopta in societate ar putea fi confundate cu flirtul, iar o partenera care este nesigura ar putea suferi din cauza geloziei. De fapt, Balanta vrea doar sa fie placuta si apreciata, cautand validarea in toate interactiunile pe care le are cu alti oameni.

5 zodii care stiu exact cand trebuie sa puna capat unei relatii: intuitia nu le insala!

Compatibilitati pentru barbatul Balanta

Leul, un semn de foc, este un partener potrivit pentru Balanta! Naturaletea artistica a Leului este fascinanta pentru Balante, iar ambele semne iubesc sa fie sentimentale cand vine vorba de romantism. Din motive similare, Berbecul este un partener potrivit pentru Balanta. Sunt semne opuse, dar Berbecul este unic, optimist si un semn cardinal la fel ca Balanta, asa ca cei doi nu se plictisesc niciodata unul de altul.

Balanta se potriveste de asemenea foarte bine cu semnele de aer Gemeni si Varsator. Sunt ingeniosi, jucausi, curiosi si se inteleg reciproc.

Horoscop 2023 Balanta. Problemele de sanatate si cheltuielile mari iti pun la incercare rabdarea

Barbatul Balanta nu se intelege foarte bine cu femeile nascute in zodiile Capricorn si Rac. Capricornii sunt prea seriosi, in timp ce Balantele vor sa se distreze! Capricornii iubesc si sa planifice in avans, in timp ce Balantele au tendinta de a fi un pic mai spontane. Pe de alta parte, Racii sunt prea sensibili si emotionali pentru a intelege spiritul sociabil si dezinvolt al Balantei.

Foto: depositphotos.com