Barbatul din zodia Fecioara are o latura ascunsa, pe care o dezvaluie cand este indragostit. Ce il face special

1
De Cristiana Astefanoaiei
12 apr. 2023

Fiecare zodie are un comportament specific atunci cand iubeste. Barbatul nascut in zodia Fecioara are cateva trasaturi care il fac special!

Pentru a rezuma barbatul Fecioara intr-un singur cuvant, acesta ar fi „pragmatic”. El vede lucrurile asa cum sunt, fara sa le indulceasca. Fecioara este un tip cu picioarele pe pamant, muncitor, care isi pastreaza sentimentele si emotiile pentru el.

Asta nu inseamna ca nu iubeste sau ca nu ii arata asta partenerei. De obicei, ii ia ceva timp sa se ataseze de cineva. Dar, odata ce este cu adevarat indragostit, el este implicat pe termen lung. Odata ce barbatul Fecioara s-a angajat intr-o relatie, el este iubitor, rabdator si un adevarat sprijin.

Barbatul din zodia Fecioara este partenerul ideal

Este fidel, loial si va sti sa-ti arate cat de mult te apreciaza. Daca esti intr-o relatie cu un barbat nascut in aceasta zodie, esti norocoasa. Va face orice pentru a te vedea fericita.

Nunta de vis pentru fiecare zodie. Sagetatorul vrea sa se distreze, in timp ce Fecioara nu poate renunta la traditii

Barbatul din zodia Fecioara va cauta mereu modalitati de a te surprinde, de a te duce in aventuri si de a te face sa te simti iubita. El te va rasfata nu doar cu gesturi si cadouri de tot felul, ci si cu atentie si dragoste.

Vei vedea ca isi aminteste ce ati vorbit la primele intalniri si isi va aduce aminte detalii despre tine la care nu te-ai astepta. De exemplu, stie numele scolii la care ai mers, mancarea ta preferata si multe alte detalii pe care, de regula, barbatii nu le baga de seama. Acest lucru se datoreaza in mare parte perfectionismului specific zodiei. El nu vrea doar sa fie un om perfect, ci vrea sa fie barbatul ideal pentru tine. Uneori e posibil sa observi ca se straduieste prea mult in acest sens.

Barbatul Fecioara este, de obicei, foarte inteligent si isi va cauta o potentiala partenera cu aceeasi calitate. El este de fapt un barbat care te va iubi pentru mintea ta. Pe partea negativa, barbatul Fecioara poate fi intens critic si teritorial. Odata ce invata sa aiba incredere totala intr-o iubita, este dedicat, grijuliu si fidel.

Stii ca un barbat Fecioara e indragostit cand incepe sa vorbeasca despre viitor. Cu toate acestea, aceste discutii ar putea sa nu fie de natura romantica. Mai degraba, asteapta-te la ceva practic, cum ar fi planuri de asigurare sau despre viitoarea voastra locuinta/masina – asa ca, daca incepe sa vorbeasca despre ele, stii clar ca este profund indragostit.

Ghidul compatibilitatilor. Cum se intelege Fecioara cu fiecare zodie in parte

Compatibilitatile in iubire ale barbatului din zodia Fecioara

Semnul de pamant Taur este o pereche excelenta pentru o Fecioara. Amandoi respecta sinceritatea si etica muncii. De asemenea, au puternic simt pentru calitate si confort.

Fecioara rezoneaza si cu semnul de pamant Capricorn, deoarece amandoi prioritizeaza munca, sunt ambitiosi si au o perseverenta aparte. Practic, semnele de pamant pur si simplu se inteleg unul pe celalalt.

Semnul de apa Rac este o alta potrivire excelenta pentru o Fecioara. In timp ce Fecioara se ocupa de chestiuni practice, Racul este un semn emotional si creeaza o conexiune intima si iubitoare.

Fecioarele pot fi, de asemenea, perechi excelente pentru un alt semn de apa, Scorpionul. Amandoi sunt ganditori profunzi care apreciaza timpul petrecut singuri si au stiluri de comunicare similare.

In cele din urma, Fecioara vibreaza bine cu semnul lor opus, Pestii. Amandoi au ca scop sa-i ajute pe ceilalti, dar Pestii visatori pot ajuta Fecioara logica sa se relaxeze putin, in timp ce Fecioara poate ajuta Pestii sa ramana cu picioarele pe pamant.

Top 3 cele mai nepotrivite perechi de zodii in iubire. Nu sunt compatibile deloc

Gemenii si Sagetatorii sunt zodiile care au cea mai mica compatibilitate cu Fecioara.

Foto: depositphotos.com