Barbatul Scorpion este misterios si pasional. Ce trebuie sa stii despre relatiile acestui semn zodiacal

1
De Cristiana Astefanoaiei
19 mart. 2023

O zodie care se indragosteste greu si se deschide si mai greu din punct de vedere emotional. Insa, atunci cand se intampla, iubeste mai pasional decat oricare alt semn din zodiac.

Barbatul Scorpion este special din multe puncte de vedere si ii vom descoperi trasaturile in continuare. Cum se comporta el in relatii.

Dintre toate cele 12 semne zodiacale, Scorpionul este cel mai intens. Exista o serie de motive pentru acest lucru si toate au legatura cu planetele guvernatoare ale semnului: Marte si Pluto.

Marte este considerat „fierbinte” din cauza apropierii sale de soare. Pluto este considerat „rece” pentru distanta sa. Atunci cand polaritatile celor doua corpuri ceresti sunt combinate, ele emana energie alfa care este extrem de intensa.

Vei sti intotdeauna cand te afli in prezenta unui barbat Scorpion pentru ca il vei simti cum se uita fix in sufletul tau.

Horoscop 2023 Scorpion. Un mare succes iti va creste increderea in tine, iar visele se implinesc

Barbatul Scorpion in relatii si iubire

Fascinantul Scorpion emana farmec si magnetism care sunt practic imposibil de ignorat. Femeile sunt atrase in mod natural de el, simtindu-i aprecierea profunda pentru romantism. Oarecum o enigma, comportamentul Scorpionului este de obicei rece si calm, dar in interior exista flacari de pasiune.

Scorpionul are sentimente intense in legatura cu aproape orice desi, la prima vedere, nu arata deloc acest lucru. Este un semn foarte misterios care vrea sa se protejeze prin a nu fi vulnerabil prea devreme intr-o relatie.

Desi barbatul Scorpion este secretos, nu ii place aceasta trasatura la ceilalti. El va dori sa stie totul despre tine si nu va fi multumit pana cand nu va descoperi toate secretele tale cele mai adanci si intunecate. De fapt, Scorpionul are o dorinta arzatoare de cunoastere de orice fel. Acest semn inteligent vrea sa invete tot ce poate despre lume si, mai ales, despre oameni.

Barbatul Scorpion poate fi extrem de capricios si are un temperament exploziv. Din fericire, de obicei, ii trece repede furia. Este genul care iarta, dar nu uita niciodata.

Este, de asemenea, extraordinar de protector cu cei dragi si simte ca este datoria lui sa ii tina in siguranta. Asa ca o femeie care e in relatie cu acest semn se va simti mereu in siguranta alaturi de el.

Cuvantul care te defineste in 2023, in functie de zodia ta. Pentru Scorpion este „iubire”

Compatibilitati zodiacale pentru barbatul Scorpion

Cea mai buna pereche absoluta pentru un Scorpion este Racul, un semn de apa, la fel ca el. Exista o compatibilitate naturala intre semnele aceluiasi element, mai ales in ceea ce priveste increderea si intimitatea. De asemenea, Scorpionul si Pestii, semn de apa, se inteleg incredibil de bine. Amandoi sunt ganditori, cu o intuitie puternica – este ca si cum isi pot citi gandurile unul altuia.

Fecioarele se potrivesc de asemenea foarte bine si cu Scorpionul. Niciun alt semn nu este la fel de dedicat ca o Fecioara fata de iubitul lor, iar atunci cand Scorpionul vede cat de devotata este Fecioara, se creeaza o legatura foarte stransa.

Horoscopul compatibilitatii: 3 perechi de zodii care formeaza cele mai puternice cupluri

In ceea ce priveste lipsa de compatibilitate, Scorpionilor le este uneori greu sa vibreze cu Leii. Scorpionii tind sa fie mai privati si mai secretosi, in timp ce Leul este super sociabil.

De asemenea, Scorpionul si Varsatorul s-ar putea sa se certe. Varsatorul se va orienta mult catre intelect, in timp ce Scorpionul este numai sentimente. Varsatorul ar putea crede ca Scorpionul ia lucrurile prea personal si este prea dramatic, in timp ce Scorpionul ar putea vedea Varsatorul ca fiind rece sau lipsit de sentimente.

Foto: depositphotos.com