Care este piatra pretioasa care iti poarta noroc, in functie de luna in care te-ai nascut. Cum sa o porti ca sa ii simti efectele

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 apr. 2023

Luna in care te-ai nascut iti determina norocul. Daca folosesti aceasta putere pe care o primesti de la univers, poti sa obtii orice iti doresti.

Piatra pretioasa pe care alegi sa o porti iti poate oferi o multime de avantaje si de oportunitati. Astrologii considera ca daca o alegi pe cea potrivita semnului tau zodiacal sau lunii in care te-ai nascut devii mult mai norocoasa.

Piatra pretioasa pentru fiecare luna de nastere

Fiecare luna a anului are o piatra asociata cu ea, care este considerata a fi norocoasa pentru cei nascuti in acea luna. Aceste pietre pretioase sunt adesea folosite ca bijuterii si sunt considerate un simbol al norocului, protectiei si puterii.

Ianuarie: Granat

Aceasta piatra este adesea asociata cu puterea, protectia si pasiunea. Granatul vine intr-o varietate de culori, dar cel mai comun este rosu sau maro-roscat. Este o piatra pretioasa populara in bijuterii.

Care este cea mai rara zodie si de ce persoanele nascute in acest semn sunt speciale?

Februarie: Ametist

Aceasta piatra pretioasa este asociata cu vindecarea, protectia si claritatea mentala. Ametistul este violet sau liliachiu, iar in bijuterii este adesea utilizat pentru inele sau cercei.

Martie: Aquamarin

Aceasta piatra pretioasa este asociata cu pacea, calmul si claritatea. Aquamarinul are o culoare albastra sau verde-albastra. Poarta bijuterii cu aceasta piatra ca sa atragi linistea in viata ta.

Aprilie: Diamant

Diamantul este piatra pretioasa a lunii aprilie. Aceasta este asociata cu puterea, protectia si perfectiunea. Diamantul este o piatra incolora, dar poate fi, de asemenea, gasita in culori cum ar fi galben, roz si albastru. Este adesea utilizat pentru inele de logodna si alte bijuterii de lux.

Mai: Smarald

Aceasta piatra pretioasa este asociata cu intelepciunea, fertilitatea si prosperitatea. Smaraldul are o culoare verde, iar in bijuterii este adesea utilizat pentru inele sau coliere.

Iunie: Alexandrit

Aceasta piatra este asociata cu transformarea, puterea si claritatea mentala. Alexandritul are o culoare verde-inchis in lumina naturala si rosu-violet in lumina artificiala. Poarta aceasta piatra in momentele dificile din viata ta, pentru a primi noroc de la univers.

Iulie: Rubinul

Aceasta piatra este asociata cu puterea, pasiunea si protectia. Are o culoare rosie sau roz-rosu si este adesea utilizata pentru inele si cercei.

Care este piatra ta norocoasa si ce puteri miraculoase are, in functie de zodia ta

August: Peridot

Peridotul este piatra pretioasa a lunii august. Simbolizeaza schimbarea, cresterea si puterea interioara. Peridotul are o culoare verde-galbui. E bine sa o porti ca sa iti aduca noroc daca esti nascuta in luna august.

Septembrie: Safir

Este asociata cu intelepciunea, credinta si puterea spirituala. Safirul are o culoare albastra sau violeta. Aceasta piatra aduce mare noroc daca o porti inainte de un examen sau de o intalnire importanta. Te va ajuta sa iasa totul asa cum iti propui.

Octombrie: Opal

Opalul este piatra pretioasa a lunii octombrie si este asociata cu creativitatea, pasiunea si viziunea. Opalul poate fi gasit intr-o varietate de culori si este adesea utilizat pentru cercei. Poarta-l la urechi pentru a fi mai inspirata.

Noiembrie: Topaz

Aceasta piatra este asociata cu succesul, prosperitatea si intelepciunea. Topazul are o culoare galbena, maro sau albastra. Aceasta piatra poate fi purtata la gat ca un pandantiv care iti aduce noroc la bani.

Decembrie: Turmalina

Turmalina este piatra pretioasa a lunii decembrie. Aceasta este asociata cu dragostea, pacea si intelepciunea. Poate fi gasita intr-o varietate de culori, inclusiv rosu, roz, verde, albastru si negru.

Trasaturile tale secrete, in functie de ora nasterii: cum te vad ceilalti si ce se ascunde in spatele felului tau de a fi

Aceste pietre pretioase sunt adesea folosite ca bijuterii si sunt considerate un simbol al norocului, protectiei si puterii. Alegerea pietrei pretioase potrivite poate fi un mod frumos de a te conecta cu energia si semnificatia lunii in care ai fost nascuta.

Foto: Instagram/@moonmagicjewelry