Care sunt cele mai plangacioase zodii ale horoscopului

1
De Mia Nicolescu
9 mai 2022

Pe lista cu cele mai plangacioase zodii ale horoscopului te poti regasi chiar tu sau barbatul pe care il iubesti.

Insa, desi se spune despre ele ca sunt cele mai plangacioase zodii ale horoscopului, asta nu inseamna ca trebuie sa fugi de ele. Si, bineinteles, nici nu este indicat sa le faci jocul si sa le lasi sa se victimizeze pana te aduc la epuizare.

Exista un echilibru, iar daca ajungi sa intelegi de ce ajung la acest tip de comportament, o sa iti fie usor sa le ramai aproape atunci cand, lasand drama deoparte, poate au cea mai mare nevoie. Le poti atrage atentia atunci cand simti ca au depasit limita, insa evita sa o faci in public, de fata cu toata lumea. Asta nu va face decat sa ii puna si mai tare pe plans.

CELE MAI PLANGACIOASE ZODII ALE HOROSCOPULUI

BERBEC

Nativii zodiei Berbec sunt innebuniti sa aiba totul sub control, iar atunci cand nimic nu le merge, cu siguranta vor face o scena urata. Ei plang ca un bebelus pana cand totul se intampla asa cum vor ei. Sunt foarte incapatanati si nu pot fi linistiti cu usurinta.

GEMENI

Gemenii pur si simplu nu isi pot accepta greselile, iar personalitatea lor dubla nu ii ajuta deloc in aceasta privinta. Iubesc autocompatimirea si toata drama plansului care urmeaza. Gemenii sunt cautatori de atentie, dar imediat ce ti-au captat atentia, se linistesc si isi vad de ale lor.

5 semne clare ca nu te consideri inca suficient de buna

FECIOARA

Fecioara critica aproape fiecare persoana pe care ajung sa o cunoasca intr-un fel sau altul. Nativii acestei zodii sunt asemanatori acelor bebelusi suparati care plang des si se vaita din obisnuinta. Sunt capabili sa te inece in lacrimile lor. Fecioarele iubesc atentia, dar doar in termenii lor.

BALANTA

Nativii zodiei Balanta joaca foarte bine “jocul milei”. Stii plantele alea pe care nu le poti atinge? Asa sunt si ei. Balanta va urla ca un copil daca lucrurile nu merg conform planului. Mai mult, uneori pot fi pasivi-agresivi si sunt excelenti in a crea drama daca nu esti de acord cu ei. Interesant este faptul ca lacrimile lor izvorasc uneori din bunatate.

PESTI

Se arata tacuti si pare ca le place distantarea sociala, dar adevarul este ca nativii zodiei Pesti urasc sa fie singuri. Ei nu vor reactiona imediat daca sunt lasati in afara unui plan, dar mai tarziu vor putea fi surprinsi plangand. Si nu fac asta pentru ca vor atentie, ci pentru ca asa sunt ei construiti. Lasa-i in pace pana ce isi revin, eventual le poti trimite o surpriza care sa le arate ca nu sunt singuri.

Foto: depositphotos.com