Care sunt zodiile predispuse sa insele. Infidelitatea este in genele lor!

1
De Cristiana Astefanoaiei
18 mart. 2023

Este trist, dar adevarat. Unele zodii sunt mai predispuse la infidelitate decat altele. Desi decizia de a insela tine strict de caracterul unei persoane, exista cateva caracteristici zodiacale care ne fac mai mult sau mai putin fideli.

Zodiile cele mai predispuse sa insele sunt cele care au un spirit libertin si aventuros. De asemenea, aceste zodii nu stiu sa se multumesca cu putin si nu au limite. Este in ADN-ul lor sa isi incerce norocul. Nu inseamna ca o vor face, ci doar ca trebuie sa lupte cu acest indemn care le apare uneori in minte.

4 zodii care isi ascund emotiile si arata foarte rar ce simt cu adevarat

Nu este un secret pentru nimeni ca astrologia ne poate oferi informatii despre viata si personalitatea noastra, dar poate dezvalui si multe despre relatiile pe care le avem. Vom arunca o privire asupra celor patru semne zodiacale care sunt cele mai predispuse sa insele si vom incerca sa intelegem de ce. Luam in considerare caracteristicile, punctele forte si punctele slabe ale acestora, precum si ceea ce ii face mai predispusi sa fie infideli decat alte semne.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt cu doua fete si ca le este greu sa ia decizii. Ei pot fi atrasi de persoane diferite in acelasi timp si le este greu sa fie fideli unei singure persoane. Le place sa aiba optiuni, asa ca daca doua persoane le ofera ceea ce au nevoie, de ce sa nu le pastreze pe ambele?

In plus, le place flirtul si sunt mereu deschisi la conversatie. Oamenii nascuti in acest semn nici macar nu isi dau seama ca tradeaza increderea partenerului, caci le vine natural sa petreaca timp in compania altora.

Femeia Gemeni: o cunosti si nu mai poti sta departe de ea. Trasaturile care o fac sa fie deosebita

Balanta

Este in top printre zodiile cele mai predispuse sa insele. Uneori, este si greu sa intri intr-o relatia cu cineva nascut in acest semn, pentru ca se vede de la distanta cat de mult le place flirtul. Desi ai crede ca flirtul ar inceta odata ce Balanta se afla intr-o relatie serioasa, nu este asa. Si chiar daca de obicei este inofensiv, uneori merge prea departe.

Tine fix de personalitatea indecisa a acestui semn zodiacal: o singura persoana e prea putin pentru nevoile uriase pe care le are. Va fi greu pentru cineva nascut in zodia Balanta sa pastreze stabilitatea si chiar si cand o face, in minte incolteste un gand: „ce-ar fi fost daca?”.

Sagetator

Persoanele nascute sub acest semn sunt cunoscute pentru natura lor aventuroasa si pentru dragostea de libertate. Acest lucru ii face mai predispusi la ratacire in relatii, deoarece sunt mereu in cautare de experiente noi. Se pot plictisi usor, asa ca au nevoie de multa stimulare pentru a ramane interesati de o relatie monogama.

Daca un Sagetator iti este fidel, e clar ca i-ai rapit inima si ii oferi toata libertatea de care are nevoie si nu mai simte ca este cazul sa o caute si in alta parte.

Varsator

Printre zodiile cele mai predispuse sa insele se numara si acest semn nonconformist. Este libertin si chiar nu vede nimic gresit in a insela.

5 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului

Ar putea sa nu insele fizic, dar poate incepe sa trimita mesaje de flirt cuiva pe care abia l-a cunoscut. De asemenea, are nevoie sa isi valideze propriile calitati si, de aceea, cauta uneori confirmari in afara relatiei.

Foto: depositphotos.com