5 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului

1
De Cristina Tudor
18 ian. 2023

Nu exista nimic ca stilul excentric, plin de viata, aventurier si dornic sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima al Varsatorului – acest sezon astrologic creativ este aici pentru a ne invata nenumarate lectii importante de viata.

Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a arunca o privire mai profunda asupra semnului unic al Varsatorului si a invata cum sa ne traim prezentul astfel incat sa avem parte de cel mai frumos capitol al destinului de pana acum.

Cu aceste mantre potrivite, incredere in puterea Universului si rabdare in suflet, putem avea succes in planurile importante ale vietii noastre.

Iata care sunt cele 5 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului:

Soarele in Varsator inseamna creativitate, putere de munca, dorinta de a implini visuri si, cel mai important, un chef de viata incredibil.

Pe parcursul unui an, Soarele trece prin toate cele 12 semne zodiacale; el stă într-un singur semn timp de aproximativ 28 de zile. De fiecare dată când își schimbă semnul, conștiința noastră este afectată de temele principale ale semnului respectiv.

Nu exista nimic ca stilul excentric, plin de viata, aventurier si dornic sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima al Varsatorului – acest sezon astrologic creativ este aici pentru a ne invata nenumarate lectii importante de viata. Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a arunca o privire mai profunda asupra semnului unic al Varsatorului si a invata cum sa ne traim prezentul astfel incat sa avem parte de cel mai frumos capitol al destinului de pana acum.

Cu aceste mantre potrivite putem avea parte de o perioada cu adevarat speciala in viata noastra. Iata care sunt cele 5 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului:

1. Energia de care dispun acum este una divina. Ma las condusa de puterea Universului, invat de la ea sa am incredere in propriul destin si ma bucur mai mult ca niciodata de aceasta calatorie.

Varsatorul este un semn de aer, ceea ce inseamna ca intelectul, gandirea si constiinta sunt unele dintre principalele puncte de focalizare ale acestei zodii. Energia pe care o primim in aceasta perioada ne poate ajuta sa avem parte de tot ce este mai frumos – noua nu ne ramane decat sa facem un pas in spate si sa ne bucuram de ceea ce ni se intampla.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com