Ce face cand nu se simte bine, in functie de zodia lui. Berbecul se enerveaza de la lucruri marunte

1
De Alice Papuc
19 apr. 2023

Descopera ce simte partenerul tau in anumite situatii.

Te-ai intrebat vreodata de ce actioneaza intr-un anumit mod cand nu se simte bine? Astrologia iti ofera raspunsul! Fie ca are o tendinta de izolare, fie ca se pierde in munca lui, vei intelege mai bine de ce actioneaza asa cum actioneaza.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand nu se simte bine, barbatul Berbec tinde sa se aprinda usor si sa se lege de fiecare lucru marunt. Poate sa para iritat la culme, chiar daca situatia nu este chiar atat de complexa.

Cele 5 etape ale casniciei. Poti trece cu succes prin toate?

Taur (21 aprilie – 21 mai)

La polul opus, barbatul Taur se concentreaza foarte mult pe cei din jur si pe nevoile lor. Explicatia este una simpla: cand nu se simte bine, el prefera sa uite si sa ignore, pe cat posibil, situatia.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In acelasi sens, atunci cand traverseaza o perioada dificila, barbatul Gemeni se concentreaza pe munca si incearca sa se tina cat mai ocupat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul isi doreste sprijinul familiei: cauta sa stea cat mai mult cu acestia si sa fie ascultat, eventual sa primeasca sfaturi utile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul isi doreste sa fie sufletul petrecerii, chiar si in momentele cand nu se simte bine. Isi doreste sa straluceasca si sa uite de ceea ce se petrece in interiorul lui.

Iubirea vindeca tot: beneficii surprinzatoare ale unei relatii fericite asupra starii tale de bine

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatul Fecioara isi doreste sa treaca peste cat mai repede posibil: va incerca sa gaseasca solutii si sa gandeasca pozitiv. Se va organiza si va acorda o atentie deosebita la detalii.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Barbatul Balanta va incerca sa evadeze: o calatorie exotica sau un city break, astfel incat sa se relaxeze si sa se poata ocupa apoi de toate problemele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul va fi atat de prins de situatie, incat nu va mai vedea nimic altceva. Cand nu se simte bine, el se cufunda in situatie si se va linisti abia cand va rezolva problema.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Optimist din fire, barbatul Sagetator va cauta sa vada partea plina a paharului. Se va distrage cu lucruri relaxante si care ii fac placere.

5 fraze pe care cele mai inteligente femei le folosesc in mod constant

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Capricornul prezinta probleme atunci cand trebuie sa isi proceseze situatia. Are tendinte de autoizolare, depresie sau de a avea o atitudine defensiva fata de cei din jurul sau.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Nici Varsatorul nu comunica cel mai bine atunci cand nu se simte bine. Cei din jur nu vor avea niciun indiciu pentru comportamentul lui si nu vor avea nicio idee de ce acesta actioneaza intr-un mod mai putin firesc.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti se pierde in lumea lui si in iluzii. Va incerca sa disimuleze situatia si sa faca totul astfel incat el sa fie cel castigat. Se va retrage in interiorul lui si va incerca sa ascunda cat mai bine ce simte.

Foto: freepik.com