5 fraze pe care cele mai inteligente femei le folosesc in mod constant

1
De Alice Papuc
2 apr. 2023

Aceste fraze te pot salva din multe incurcaturi si situatii mai putin placute.

Orice persoana a patit macar o data sa se afle intr-un schimb de replici si sa isi dea seama ca ar fi putut face lucrurile sa functioneze mult mai bine. Iata 5 fraze pe care cele mai inteligente femei le folosesc in mod constant!

Cum iti dai seama ca un barbat se teme de angajamente: poti construi o relatie serioasa cu el?

„Acest lucru nu va functiona pentru mine”

Atunci cand se afla in dificultate, femeile inteligente spun asta. Nu se tem sa recunoasca un lucru care nu le face placere sau pe care nu isi doresc sa il faca. Fie ca este vorba despre un deadline mult prea strans, de credinte personale sau pur si simplu, de alte prioritati, femeile inteligente nu fac compromisuri doar pentru ca „trebuie”. Ele se pun pe primul loc si au grija de timpul si de sanatatea lor mintala.

Nu ma intelege gresit, nu spun sa nu iti mai ajuti prietenii niciodata. Dar spun sa ai grija si de tine in acest proces si sa stii cand un lucru nu este deloc benefic pentru tine.

„Te rog sa nu imi vorbesti asa”

Cele mai inteligente femei isi doresc sa fie tratate ca atare: nu accepta lipsa de respect din partea celor din jur. Nu se vor teme sa ii puna la punct pe cei care merita, insa in cel mai elegant mod posibil. Ele stiu deja ca nu merita sa fie injosite sau batjocorite.

Am incercat serul reparator pentru gene de la Eveline Cosmetics. Iti poate repara genele un produs sub 25 lei?

„Este in regula sa simt asta”

De cele mai multe ori, femeile se simt vinovate pentru sentimentele pe care le au. Se cred slabe atunci cand plang. Nu isi dau voie sa isi exprime emotiile si afiseaza o masca puternica, inclusiv in momentele in care simt ca mor pe interior. Femeile inteligente nu isi neaga sentimentele. Ele isi permita sa planga, sa isi revina si apoi sa o ia de la capat. Momentele grele sunt parte din viata fiecaruia dintre noi. Modul in care le depasim este ceea ce conteaza cu adevarat.

„Nu ma priveste pe mine”

Femeile care isi cunosc adevarata valoare stiu cand un lucru nu este despre ele si ele nu trebuie sa se amestece. Nu isi irosesc timpul si energia in situatii care doar le provoaca stres si anxietate. Au invatat deja ca anumite lucruri nu depind de ele si nu pot fi controlate.

Lipsa acestei vitamine e motivul pentru care ai probleme de digestie

„Ma bucur pentru tine”

Femeile puternice ii sustin pe cei din jurul lor. Nu sunt invidioase si isi doresc ca cei din jur sa aiba parte de reusite. Ele stiu deja ca nu se afla intr-o competitie cu cei din jur, ci doar cu ele insele.

Foto: pexels.com