Romance devenite celebre in Italia si drumul lor catre succes

romance celebre in Italia
1
De Cristina Tudor
1 aug. 2021

Sa fie limba, sa fie stilul de viata! Un lucru este cert: Italia a reprezentat pentru multe dintre tinerele romance o atractie si o rampa de lansare in acelasi timp.

Este tara unde si-au gasit drumul, atat profesional, cat si personal. Unele au cucerit lumea modei, altele pe cea a scenei sau a televiziunii italiene. Am facut o lista cu romance devenite celebre in Italia si lucrurile care le-au adus succesul in peninsula.

Romance devenite celebre in Italia – Catrinel Menghia

romance celebre in Italia

Catrinel Menghia isi aseza inca din primii ani de viata o cariera de succes in atletism. Tatal, sportiv de performanta, le-a ghidat si pe Catrinel si pe sora ei pe acest drum. Lorena a si devenit atlet de performanta. Pentru Catrinel viata pregatise insa altceva.

Descoperita pe cand avea 16 ani de un agent de modelling, acesta a incurajat-o sa intre in lumea modei, iar in cateva luni de la acest moment Catrinel castiga locul 2 la unul dintre cele mai celebre concursuri din domeniu, Ford Supermodel of the World. A fost punctul de plecare catre o cariera internationala. A pozat pentru cele mai importante reviste de profil si a defilat pentru cei mai mari designeri. Stia insa ca nu vrea doar asta, asa ca la 26 de ani a inceput sa ia cursuri de actorie. A debutat rapid cu un scurtmetraj, apoi a primit si primul rol intr-un film de lungmetraj, precum si o propunere de a prezenta o emisiune la una dintre televiziunile italiene de succes. A continuat sa-si imparta viata intre platourile de filmare si reclame destinate companiilor de moda, dar este si brand ambasador pentru Fundatia Andrea Bocelli. A fost casatorita timp de 6 ani cu fostul fotbalist Massimo Brambati, iar de 10 ani are o relatie cu producatorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are si o fetita in varsta de 2 ani.

Ramona Badescu

Frumoasa actrita in varsta de 52 de ani este una dintre primele romance care a lasat Romania pentru „la dolce vita” din Italia. Viata ei nu a fost insa numai lapte si miere.

Citeste continuarea pe Life.ro

Foto: Instagram – @catrinelmarlon