5 motive pentru care femeile puternice ajung in relatii cu barbati slabi

1
De Alice Papuc
13 mai 2023

Cu totii am vazut cel putin o data o femeie superba, cu o cariera minunata, care nu are alaturi de ea un partener pe masura. Mai mult decat atat, poate parea ca partenerul ei nu face altceva decat sa o traga in jos. Dintr-un motiv sau altul, se pare ca femeile puternice prezinta dificultati in a avea o relatie de cuplu armonioasa.

Esti de parere ca femeile puternice atrag langa ele doar barbati slabi? Sau poate ca esti chiar tu in aceasta situatie? Iata 5 motive pentru care femeile puternice ajung sa fie in relatii cu barbati pentru care a fost nevoie sa-si coboare standardele.

Oamenii au perceptii diferite despre ceea ce inseamna puterea

Surprinzator sau nu, oamenii percep puterea in moduri diferite. Exista putere in independenta. Exista putere intr-o cariera de succes sau intr-o atitudine increzatoare. Toate acestea sunt adevarate, insa frumusetea si puterea se afla fix in ochii privitorului. Barbatii pot considera o femeie puternica inclusiv atunci cand aceasta este o fire plina de compasiune. Este nevoie de putere pentru a avea grija de cei din jur si pentru a fi prezenta. La fel cum un barbat nu este slab doar pentru ca nu are un job de director.

In general, barbatii puternici isi doresc femei de care sa poata avea grija. In acelasi timp, multe femei puternice nu emana aceasta energie

Multe femei puternice au o atitudine de genul „ma descurc de una singura, nu am nevoie de tine”. Acest lucru ii poate face pe barbati sa nu se considere doriti si sa se reorienteze catre femei mai vulnerabile, care emana alt tip de energie.

Ganduri negative care iti afecteaza energia feminina

Femeile puternice ridica ziduri in jurul lor

Dupa anumite experiente neplacute prin care au trecut, ele tind sa ridice ziduri in jurul lor. Nu se mai deschid atat de mult fata de partener si nu isi permit sa lase garda jos langa cineva. Aceste lucruri le fac sa para inabordabile sau indisponibile emotional.

Barbatii slabi au anumite motive pentru care isi doresc o femeie puternica

Alaturi de o femeie puternica, barbatii slabi simt ca primesc un alt statut. Simt ca sunt vazuti altfel de societate si ca au mai multe oportunitati.

„De ce ma urasc pe mine?” Raspunsul la intrebarea care nu iti da pace

Barbatii slabi tind sa insiste

Barbatii slabi tind sa insiste mai mult atunci cand vor sa cucereasca o femeie puternica. Acestia nu se tem de refuzuri si vor continua sa incerce. Aici poate interveni si ego-ul lui, care ii spune sa nu se lase pana nu isi atinge scopul de a te cuceri.

La polul opus, este posibil ca un barbat puternic sa nu insiste atunci cand nu se simte dorit sau cand are impresia ca esti mult prea ocupata pentru el.

Foto: depositphotos.com