5 semne sigure ca te afli in relatia de dragoste potrivita pentru tine

1
De Cristina Tudor
21 oct. 2022

Pentru ca nu exista relatii perfecte, orice cuplu se va confrunta la un moment dat cu suisuri si coborasuri, cu perioade de criza, cu schimbari si nevoi de adaptare si acestea sunt cu atat mai multe cu cat cuplul este mai longeviv.

Odata ce te afli deja intr-o relatie amoroasa, este normal sa te intrebi cateodata daca esti cu adevarat cu persoana potrivita. Specialistii in relatiile de cuplu ne spun ca exista anumite semne care arata ca te afli intr-o relatie de dragoste potrivita pentru tine, care are puterea sa-ti aduca fericirea la care speri.

5 semne care iti arata ca te afli in relatia potrivita

De la lucruri mici se cunosc… relatiile mari. Iti propunem sa descoperi care sunt acele aspecte pozitive intr-o relatie si care te ajuta sa stii ca sunt sanse foarte mari sa te afli in cuplul potrivit pentru tine.

1. Te simti bine in prezenta partenerului tau

O relatie de dragoste sanatoasa incepe cu o senzatie de confort si de siguranta pe care o simti in prezenta partenerului tau. Te simti bine cand esti cu el si iti poti exprima liber sentimentele, fara teama de a fi judecata.

Nu simti teama ori anxietate cand te afli alaturi de partenerul drag. Din contra, daca este cazul sa vorbim despre emotii, atunci mentionam nerabdarea ori entuziasmul.

2. Iti este usor sa comunici cu partenerul tau

In plus, o relatie de dragoste este caracterizata de o comunicare deschisa si sincera. Iti este usor sa vorbesti cu partenerul tau despre orice iti trece prin minte, fara teama de a fi criticata sau de a nu fi inteleasa.

Sa comunici deschis cu partenerul tau reprezinta si o rampa spre a-ti etala vulnerabilitatile, iar aceasta etapa este una foarte importanta in evolutia unui cuplu. Atunci cand va cunoasteti intr-atat de bine unul pe celalalt, invatati si cum sa va protejati unul pe altul, iar relatia voastra devine mai puternica si mai importanta, mai valoroasa pentru fiecare dintre voi.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com