5 semne ca ai gasit un potential partener, doar analizandu-i profilul de Tinder

1
De Irina Constantin
21 aug. 2021

Swipe left, swipe left… Swipe right! Ceva te-a entuziasmat si te-a facut sa iti doresti o conversatie si, de ce nu, o intalnire. Dar cum stii daca exista cu adevarat potential?

Gasirea iubirii pe Tinder este un concept care, pentru multe persoane, poate parea o gluma. Cu toate acestea, exista o multime de povesti de dragoste incepute printr-un simplu swipe right, care a continuat cu sute de intalniri si sentimente profunde.

Daca ai conversatii de ceva timp pe aplicatie, dar te-ai saturat de intalniri nereusite, poate ca este momentul sa inveti sa filtrezi putin informatia. Iata cum iti dai seama ca ai dat peste un potential partener, cu aceleasi intentii serioase ca tine!

Gasirea iubirii pe Tinder: Cum iti dai seama ca ai dat peste persoana potrivita, doar analizandu-i rapid profilul

1. Descrierea lui iti spune clar ce intentii are

Multe persoane care folosesc aplicatii de dating se rezuma la descrieri simple. Scurte si la obiect. Includ in bio doar numele, varsta, inaltimea, culoarea ochilor si alte aspecte de acest gen.

Cu toate acestea, daca ai dat peste cineva care specifica in mod clar ce intentii are si ce cauta, s-ar putea ca discutiile voastre sa duca exact acolo unde iti doresti: catre o legatura sincera si serioasa.

2. Are o descriere originala, dar care nu pare fortata

Poate ca intentiile sale nu sunt neaparat vizibile inca, dar descrierea este amuzanta, spontana, creativa si originala. Se vede ca nu se chinuie sa impresioneze, ci mai degraba se afiseaza exact asa cum e, in cea mai buna versiune a lui.

Acest lucru iti arata ca a depus putin efort, ceea ce inseamna ca isi doreste cu adevarat sa se conecteze cu persoane pe aceeasi lungime de unda. Poate fi un semn bun!

Triangularea, tactica de manipulare periculoasa: S-ar putea sa o experimentezi fara sa iti dai seama!

3. Iti poti da seama de personalitatea sa si de hobby-urile sale din poze

Cu siguranta, ai dat peste foarte multe profiluri pline cu selfie-uri sau fotografii care nu fac altceva decat sa prezinte o infatisare placuta si sexy. Nimic rau in asta!

Totusi, poate ca persoana careia i-ai dat swipe right are poze interesante, cu el in diferite contexte, care iti dau indicii despre stilul de viata. Acest lucru te ajuta imediat sa iti dai seama cu cine ai de-a face. Cine stie, poate chiar descoperi pe cineva cu aceleasi mari pasiuni!

4. Iti transmite un vibe bun, fara sa fie nevoie sa vorbiti

Chiar daca vorbim despre un mediu virtual, acest lucru nu inseamna ca persoana de la celalalt capat al Tinderului nu iti poate transmite anumite emotii. Ba dimpotriva! Poate ca zambeste cald in fiecare poza. Poate ca descrierea lui este draguta sau iti dai seama ca are o atitudine pozitiva asupra vietii, doar citind textul din bio.

Aceste semne iti pot arata ca ai dat peste o persoana echilibrata si placuta. Ramai curioasa si deschisa!

Muschiul intuitiei se poate antrena prin acest exercitiu simplu, dar revelator

5. Mentioneaza in descriere cauzele in care crede

Cand placi pe cineva si vrei sa il cunosti mai bine, te ajuta intotdeauna sa stii cauzele in care crede si pe care le sustine cu orice ocazie. Poate ca aveti puncte comune sau observi ca este o persoana implicata social, cu care vei avea foarte multe lucruri interesante de discutat si de dezbatut. Un astfel de om iti va trezi mereu interesul!

Foto: Pexels.com