Cele 10 legi astrale ale zodiei Sagetator: soapta Universului si directiile energetice in viata

1
De Cristina Tudor
13 ian. 2023

Zodia Sagetatorului este marcata, chiar prin semnul ce o descrie, de puterea si intelepciunea lui Chiron, centaurul ce l-a invatat pe Ahile sa traga cu arcul.

Acesta era cel mai intelept dintre semenii sai, foarte talentat si iscusit, maestru al vindecarii si bun cunoscator al medicinei prin plante si energii. Zodia Sagetatorului se remarca prin puterea de actiune, libertate si determinare, incredere in sine si in viata, romantism si independenta. Va invitam sa descoperiti care sunt cele 10 Legi Astrale ale zodiei Sagetator, sfaturi ale Universului cu rol de ghid astrologic.

Legile astrale ale zodiei Sagetator: calatoreste si exploateaza

Zodia ta este intr-o profunda conexiune cu natura, dar si cu trecutul, cu radacinile tale, ale familiei, dar si ale lumii intregi. Aceasta conexiune si toate aceste radacini te vor chema de a lungul vietii tale.

Prin urmare, nu ezita sa calatoresti ori de cate ori poti sau macar sa iesi din casa pentru a te plimba in natura. Pentru echilibrul tau interior este bine sa ai o plimbare aproape zilnic. Pentru cei care traiesc la curte este suficient sa iasa afara din casa pentru a se conecta cu natura, cu viul, cu tot ceea ce este verde.

Indrazneste sa calatoresti si sa explorezi lumea si orice intrebare ai despre trecut, incearca sa ii cauti raspunsul sau urmele in lumea din jur. Nu este exclus sa te preocupe capodoperele istorice ale lumii ori chiar arheologia.

Este posibil sa iti placa si arta mistica si cultura mai veche a omenirii, ocultismul ori sa te atraga medicina traditionala.

Legile astrale ale zodiei Sagetator: invata, citeste in fiecare zi

Zodia ta se numara printre cele mai inteligente din zodiac, dar mai ales printre cele mai curioase. Mintea ta are o continua nevoie de a invata, de a descoperi si probabil ca ai aflat deja de la cei din jur ca esti catalogat o persoana foarte curioasa, drag nativ Sagetator.

Asadar lasa-ti curiozitatea sa zburde si profita de toate ocaziile pe care le ai pentru a invata. Se spune ca este bine sa nu lasam sa treaca nici macar o zi fara a citi ceva frumos, iar tie ti se potriveste din plin aceasta expresie si povata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com