Cele 4 zodii care vor fi puternic afectate de Mercur retrograd in aceasta toamna

1
De Georgiana Dorobantu
6 sept. 2022

Mercur, planeta comunicarii, va intra in miscare retrograda incepand cu data de 9 septembrie, iar unele zodii sunt afectate mai mult de efectele acestui aspect.

Mercur va fi retrograd in zodia Balanta pana in data de 2 octombrie, cand isi va relua miscarea directa. Ca de fiecare data, atunci cand Mercur este retrograd nu este momentul potrivit sa incepi ceva nou, fie ca este un proiect, un nou job, o afacere sau chiar o relatie. Dar este perioada ideala pentru a incheia situatii mai vechi, a reveni asupra problemelor nerezolvate sau a relatiilor incheiate, care au nevoie de o finalitate.

Pentru ca Balanta este zodia armoniei si a echilibrului, aceasta perioada de retrogradare va avea un impact profund asupra relatiilor.

Pe 23 septembrie, Mercur retrograd se va intoarce in zodia Fecioara, un semn analitic, orientat asupra detaliilor. Vei fi nevoita sa-ti analizezi rutina de lucru si obiceiurile de zi cu zi, mai ales daca ai simtit ca nu esti suficient de productiva.

Iata cele patru zodii care vor fi puternic afectate de Mercur retrograd in aceasta toamna:

Berbec

Aceasta perioada in care Mercur este retrograd te va forta sa privesti cu mai multa atentie oamenii alaturi de care iti petreci viata. Mercur retrograd se va afla in casa ta a parteneriatelor si poate duce la aparitia neintelegerilor care duc la conflicte, mai ales daca exista situatii nerezolvate din relatii mai vechi. De fapt, aceasta perioada ar putea sa readuca in viata ta un fost partener.

Ziua norocoasa a lunii septembrie 2022 pentru fiecare semn zodiacal

Pe 23 septembrie, Mercur va intra in casa sanatatii si a muncii si te va face sa simti ca ai ramas in urma cu unele responsabilitati. Este tipul sa-ti reiei obiceiurile sanatoase care iti ofera mai multa energie si productivitate.

Gemeni

Mercur retrograd are intotdeauna un impact major asupra Gemenilor, din cauza faptului ca este planeta care guverneaza aceasta zodie. Planeta comunicarii va fi retrograda in sectorul tau al romantismului si creativitatii incepand cu 9 septembrie, ceea ce iti poate aduce dificultati in viata amoroasa. In acelasi timp, te va ajuta sa reevaluezi cum iti exprimi sentimentele si emotiile intr-o relatie.

Atunci cand Mercur se va reintoarce in sectorul tau al caminului si familiei pe 23 septembrie, va aduce o experienta si mai intensa. Te va forta sa evaluezi relatia pe care o ai cu radacinile tale si cu familia din care provii. Este momentul sa renunti la obiceiurile nocive pe care le-ai dobandit inca din copilarie.

Fecioara

Pentru ca este planeta care iti guverneaza zodia, tu resimti mai puternic toate perioadele de retrogradare ale lui Mercur. Incepand cu 9 septembrie, planeta comunicarii va fi retrograda in sectorul tau al banilor si valorilor, ceea ce te va face sa regandesti relatia pe care o ai cu bunurile tale materiale. Chiar daca poate aduce o oarecare instabilitate din punct de vedere financiar, te poate incuraja in acelasi timp sa-ti organizezi mai bine finantele.

4 zodii care nu suporta sa fie contrazise. Varsatorul e pe primul loc!

Dupa data de 23 septembrie, starea de confuzie va fi amplificata, pentru ca Mercur retrograd intra in semnul tau. Iti va fi mai dificil sa te exprimi eficient si sa te faci inteleasa. Chiar vei avea senzatia ca esti urmarita de greselile pe care le-ai facut in trecut. Dar scopul acestei perioade dificile este tocmai acela de a te ajuta sa te desprinzi de trecut.

Balanta

Mercur isi incepe miscarea retrograda in zodia ta incepand cu 9 septembrie, ceea ce inseamna ca vei fi prima care va simti efectele acestui tranzit dificil. Planeta comunicarii se va afla in sectorul tau al stimei de sine si iti va aduce unele probleme legate de modul in care te privesti pe tine insati. Este valabil in special daca te bazezi pe validarea celorlalti ca sa te simti implinita. Invata sa practici iubirea de sine si sa nu mai fii atat de aspra cu tine.

Horoscopul lunii septembrie. Varsatorul nu trebuie sa confunde prietenia cu dragostea

Dupa ce Mercur va reintra in zodia Fecioara pe 23 septembrie, va aduce tensiuni in casa a 12-a, care este casa spiritualitatii. Este posibil ca unele amintiri reprimate sa iasa la suprafata sau sa te gandesti la sentimente dificile din trecut, pe care nu le-ai procesat cu adevarat. Aceasta perioada iti permite sa te vindeci si sa scapi de ranile trecutului, chiar daca va fi un proces dificil.

Foto: depositphotos.com