Cele mai de succes semne zodiacale. Gemenii au cele mai mari sanse sa ajunga actori

1

Unele zodii au anumite caracteristici si trasaturi care le pot ajuta in atingerea succesului. Astrologii au realizat statistici pentru a determina ce nativ are cel mai mare potential de a deveni bogat si celebru.

Perioada din an in care ne-am nascut poate avea tot felul de implicatii asupra vietii noastre. Se spune ca zodia are un impact asupra personalitatii noastre, facandu-ne mai priceputi la unele lucruri. Fie ca excelezi la activitati creative sau la sport, unii ar putea spune ca in spatele acestui lucru se afla semnul tau zodiacal.

Dupa ce au analizat sute de nume celebre din diverse industrii si medii, inclusiv actori, regizori, sportivi, politicieni si lideri de afaceri, expertii in statistica au aflat care este semnul zodiacal cu cel mai mare succes. Iata care sunt rezultatele generale.

Semne zodiacale de succes

Rac – Ponderea persoanelor de succes: 11,05%.

Semnul zodiacal pe care il au cei mai multi oameni de succes este Racul, 11,05% dintre persoanele din studiu fiind nascute sub acest semn. Acesta este un semn zodiacal de apa sub care se afla cei nascuti intre 21 iunie si 22 iulie. Printre persoanele notabile nascute in zodia Rac se numara Harrison Ford, Mel Brooks si Ricky Gervais.

Zodiile care au succes in afaceri. Ce trasaturi comune au?

Leu – Ponderea persoanelor de succes: 10,18%.

Leul este al doilea cel mai frecvent semn zodiacal la persoanele de succes, reprezentand 10,18% dintre persoanele din studiu. Leul este un semn de foc ( 23 iulie si 22 august). Printre Leii celebri se numara comediantul Frankie Boyle, regizorul Stanley Kubrick si artistul Andy Warhol.

Berbec – Ponderea persoanelor de succes: 8,95%.

Pe locul al treilea, cu 8,95% dintre persoanele de succes incadrate in acest semn, se afla Berbecul, un alt semn de foc reprezentat de cei nascuti intre 21 martie si 19 aprilie. Muzicianul Eric Clapton si comediantii Stewart Lee si Spike Milligan sunt exemple de Berbeci de succes.

Actori de succes, in functie de semnele zodiacale

Cei care au realizat aceasta statistica au fost curiosi si in ce zodii s-au nascut actorii de succes. Putem spune ca daca te-ai nascut in zodia Gemeni ai mari sanse sa devii faimoasa.

Gemeni – Ponderea actorilor: 13.95%

Gemeni este cel mai frecvent semn zodiacal in randul actorilor, 13,95% dintre actori fiind nascuti sub acest semn. Gemenii sunt un semn de aer (21 mai si 20 iunie) asociat cu planeta Mercur. Printre actorii celebri care sunt Gemeni se numara Clint Eastwood, Nicole Kidman, Natalie Portman si Laurence Olivier.

Rac – Ponderea actorilor: 11.63%

Racul este al doilea cel mai frecvent semn zodiacal in randul actorilor, reprezentand 11,63%. Acest semn de apa este guvernat de Luna si numara in randurile sale actori precum Sandra Bullock, Margot Robbie si Willem Dafoe.

Barbatul Rac este sotul ideal. Poate cuceri inima oricarei femei prin personalitatea sa speciala

Leu – Ponderea actorilor: 11.63%

Leul, semn de foc, se afla la egalitate pe locul al doilea si la categoria actori, vedete de prima mana precum Dustin Hoffman, Jean Reno si Charlize Theron fiind nascuti sub acest semn.

Semne zodiacale clasificate in functie de succesul in lumea muzicala

Cand vine vorba despre muzica, se schimba clasamentul, si aflam ca ai mari sanse sa devii celebra daca ai talent muzical si te-ai nascut in semnul Sagetatorului.

Sagetator – Ponderea muzicienilor: 12.70%

Sagetatorul este cel mai frecvent semn zodiacal in randul muzicienilor, 12,70% dintre artistii muzicali fiind nascuti sub acest semn. Acest semn de foc (22 noiembrie –  21 decembrie) este guvernat de planeta Jupiter. Printre muzicienii celebri din zodia Sagetator se numara Jimi Hendrix, Taylor Swift si Billie Eilish.

Balanta – Ponderea muzicienilor: 11.11%

Balantele fac inca o aparitie in top trei, revendicand 11,11% dintre muzicienii din studiul nostru. Printre acestia se numara nume fenomenale precum Snoop Dogg, Eminem si Bruce Springsteen.

Zodiile care sunt cele mai bune prietene. De ce vrei sa ai o Balanta in viata ta

Taur – Ponderea muzicienilor: 11.11%

Taurul este la egalitate cu Balanta pe locul al doilea, cu 11,11% dintre muzicienii nascuti sub acest semn. Taurul este un semn de pamant si printre cei nascuti in acest semn se numara Billie Joel, Adele si James Brown.

Foto: Freepik.com