Zodiile care au succes in afaceri. Ce trasaturi comune au?

1
De Mara Ionescu
15 mart. 2020

Calea spre succes este una plina de capcane. Trebuie sa ai in vedere o multime de factori, dar si o multime de calitati.

Cei de la Business Comparison au analizat toate caracteristicile care ii separa pe oamenii de afaceri de succes de oamenii obisnuiti.

Aceste zodii au succes in afaceri! Data nasterii sau data la care au devenit pentru prima data conducatorii unei afaceri sunt relevante. 

Astrologie: Top 4 semne zodiacale care te scot din minti intr-o relatie

Unele caracteristici, cum sunt genul, nationalitatea si educatia sunt mai putin elocvente. Insa data nasterii sau data la care au devenit pentru prima data conducatorii unei afaceri pot sa aduca multe informatii elocvente. In urma metodologiei folosite, s-a ajuns la concluzia ca tiparul obisnuit al unui CEO de succes arata asa: este american, cu varsta in jur de 55 de ani, a ajuns in cea mai importanta pozitie de conducere la 14 ani de la angajarea in firma, este absolvent al universitatii Harvard, detine un masterat si este nascut in zodia Taur.

Zodiile care au succes in afaceri. Ce trasaturi comune au?

Prezenta in mediul virtual

Acesta este un criteriu relativ nou, iar in ceea ce priveste corporatiile este un teren inca insuficient explorat. In februarie 2020, CEO-ul cu cei mai mult urmatori (203.850.035) era Kylie Jenner. Mark Zuckerberg avea 122.647.793, iar Tim Cook 11.596.689. Din cei 46 de CEO care au facut obiectul studiului doar 4 sunt femei: Kylie Jenner (Kylie Cosmetics), Huda Kattan (Huda Beauty), Carolyn McCall (ITV) si Francesca Belletini (Yves Saint Laurent).

Varsta la care se lanseaza in afaceri

Americanii devin antreprenori la varste tinere. 45%  dintre antreprenorii de success apartin generatiei mileniale. Cel mai tanar CEO care apare in raport este Kylie Jenner (21 de ani), iar cel mai in varsta este Fujio Mitarai (84 de ani), CEO al Canon.

Insa cele mai multe povesti de succes in afaceri incep cu studii efectuate la universitati de prestigiu. Universitatea Harvard a gazduit cel mai mare numar de CEO importanti. Pe locul al doilea s-a situat Princeton si pe trei Wharton School din cadrul Universitatii Pennsylvania.

Astrologie: Semne ca te iubeste in functie de zodia lui

Topul celor mai tineri CEO de succes arata astfel: 

1. Kylie Jenner (Lylie Cosmetics) – 22 ani

2. Evan Spiegel (Snapchat) – 29 ani

3. Mark Zuckerberg (Facebook) – 35 ani

4. Daniel Ek (Spotify) – 36 ani

5. Huda Kattan (Huda Beauty) – 36 ani.

Topul celor mai in varsta CEO de succes arata astfel: 

1. Fujio Mitarai (Canon) – 84 ani

2. Ren Zhengfei (Huawei) – 75 ani

3. Larry Ellison (Oracle) – 75 ani

4. Alain Wertheimer (Chanel) – 71 ani

5. Bernard Arnault (Louis Vuitton) – 70 ani.

Zodiile care au succes in afaceri

Taurul este zodia cu cei mai multi reprezentanti in top. Acest semn zodiacal este simbolul loialitatii, ambitiei, rabdarii si simtului practic. Acestea sunt atributele care il plaseaza pe Taur pe locul intai in clasament, inaintea Leului. 

Astrologie: 4 zodii care s-au saturat sa dea totul in dragoste

Iata cum arata clasamentul pe zodii: 

Taur – 8 

Leu – 6

Pesti – 5

Scorpion – 5

Fecioara – 5

Varsator – 4

Gemeni – 4

Balanta – 4

Capricorn – 3

Rac – 2

Berbec – 2

Sagetator – 2.

Foto: Getty Images.