3 cele mai mature semne zodiacale: Iau intotdeauna decizii bune

1
De Teodora Tirca
8 oct. 2022

Fie ca vorbim despre indeplinirea responsabilitatilor sau despre a lua o decizie dificila atunci cand pur si simplu vrei doar sa lenevesti in pat, maturizarea nu e deloc usoara.

O persoana care ajunge la varsta adulta nu e neaparat matura din punct de vedere mental si emotional. Insa pentru unele zodii, abordarea matura este un instinct natural. Sunt echilibrate, cu picioarele pe pamant, nu se tem sa-si asume responsabilitatea si de obicei preiau controlul in orice situatie.

Te poti baza pe ele pentru sfaturi bune si, de asemenea, sunt genul acela de persoana care se indreapta intotdeauna catre cea mai inteleapta decizie. E drept ca uneori devin previzibile, insa nu le place sa-si asume riscuri care le-ar putea distruge confortul sau linistea sufleteasca.

Semnul solar iti poate spune multe despre trasaturile tale de personalitate de baza, dar planeta Saturn – care reflecta responsabilitatea, disciplina si karma – este locul unde vrei sa te uiti pe harta ta natala atunci cand vrei sa-ti dai seama cat de matura esti. Daca planeta ta Saturn este asociata cu Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn), cel mai probabil esti mai matura decat ar trebui sa fii la varsta ta.

Mantra lui Meghan Markle. Mesajul dupa care se ghideaza in viata sotia Printului Harry

Fecioara

Fecioarele sunt sensibile, organizate si adunate din punct de vedere mental – asa ca este usor de inteles de ce sunt una dintre cele mai mature semne. Acest semn de pamant se reinventeaza continuu cu intentia de a fi cea mai buna versiune a sa, insa asteapta acelasi efort de la cei din jur.

„Fecioara este, de asemenea, semnul slujirii, ceea ce o face semnul sacrificiului”, spune pentru platforma Bustle Dana DeFranco, astrolog. „Sacrificiile nu pot fi facute de oricine, doar o persoana matura este capabila de asa ceva.”

Capricorn

Sarguinciosi si muncitori, Capricornii nu se pierd pe drum, mai ales cand vine vorba despre a-si atinge obiectivele vietii. Este nevoie de multa maturitate pentru a exercita nivelul lor de control, iar acest semn de pamant trebuie sa-i multumeasca planetei sale guvernatoare, Saturn – care este asociata cu responsabilitatea si disciplina – pentru simtul sau practic.

„Capricornii sunt suflete batrane”, explica DeFranco. „Ironia este ca multi Capricorni s-ar putea simti mai usori si mai tineri in a doua etapa a vietii lor. Vine o vreme cand Saturn ii ajuta sa se elibereze de anumite poveri si responsabilitati, iar asta ii face sa arate mai tineri.”

Cel mai rau obicei pe care il poti avea cand iti bei cafeaua

Varsator

Varsatorul este una dintre cele mai mature semne zodiacale. Exista un motiv pentru care semnele zodiacale Varsator sunt intelepte dincolo de anii lor – ele traiesc, practic, in viitor. Acest semn vizionar, care are mereu idei progresiste, traieste pentru a creste constiinta colectivului.

„Varsatorul are o minte ascutita si un simt al umorului care surprinde”, spune DeFranco. „Dincolo de orice glume cinice pe care le-ar putea rosti, acest semn are tendinta de a fi extrem de moral si discret – un adevarat semn al maturitatii!”

Foto: Freepik.com